Ezt jelenti neked a szerelem, a csillagjegyed alapján. Magadra ismersz?

Ezt jelenti neked a szerelem, a csillagjegyed alapján. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezt jelenti neked a szerelem, a csillagjegyed alapján. Magadra ismersz? / 2. oldal

Mérleg

A Mérleg számára szerelem az érzelmi harmóniáról és felek közötti egyensúlyról szól. Szeretete sosem erőltetett és siettetett, inkább kreatív és kifejező, melyet ajándékokkal és kedvességgel fejez ki. 

Skorpió

A Skorpió összetett személyiség, akik a szerelemben hűséges, őszinte és mérhetetlenül szenvedélyes. Ahhoz fűzik gyengéd érzelmek, akiről tudja, hogy nem okoz neki csalódást és kellően megbecsüli, értékeli őt.

Nyilas

A Nyilas végtelenül független személyiség, ezért számára a szerelem egyszerre jelenti a szoros érzelmi kapcsolódást és az önállóságot. Vágyik arra, hogy a maga útját járja, de szeretne közös kalandokat is megélni valakivel az oldalán.

Bak

A Bak számára a szerelem az érzelmek kimutatását és megélését jelenti. Ahogy ő szeret, az nagylelkű, törődő és őszinte, amit nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is folyamatosan éreztet partnerével.  

Vízöntő

Folyamatos érzelmi és értelmi stimuláció, ez a Vízöntő számára a szerelem. Az intellektushoz vonzódik és azzal boldog, aki arra inspirálja, hogy kifejezhesse önmagát és álmaikat együtt váltsák valóra. 

Halak

A Halak számára a szerelem az, mikor a felek megélik a romantikát a mindennapokban és folyamatosan leveszik lábáról a heves érzelmek és grandiózus gesztusok. Mindezt ő is megteszi partneréért és visszafelé is elvárja.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást