Életmód / Ezotéria

Ezt jelenti számodra a szerelem, a csillagjegyed szerint

Ezt jelenti számodra a szerelem, a csillagjegyed szerint

Kos

A Kos számára a szerelem egy életre szóló elkötelezettség, de ez közel sem azt jelenti, hogy arra vágyik, hogy szépen nyugalomban megöregedjen a partnerével, hanem egy olyan dinamikus kapcsolatra, ami tele van izgalommal és közös kalandokkal. 

Bika

A Bikának fontos, hogy párja mellett biztonságban érezze magát és ő maga is mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt az érzelmi stabilitást megteremtse a szíve választottjának. Tiszteletben tartja és figyeli a másik rezdüléseit, érzéseit és elengedhetetlen számára a hűség.

Ikrek

Az Ikrek számára az a fontos, hogy megtalálja a párját, akivel összeillenek és aki méltó hozzá. Elengedhetetlen, hogy partnere folyamatosan inspirálja és intellektuálisan stimulálja. Ez az az izgalom és láng az, ami a másik iránt érzett szerelmét táplálja és életben tartja. 

Rák

A Rák finom lelkületű személyiség és azt vallja, amit a híres mondás is: a szerelem gyengéd és kedves. A Rák nő szerelme őszinte, mély és elkötelezett, szinte bármit képes megtenni azért, akinek odaadta a szívét. 

Oroszlán

Az Oroszlán szerelme szenvedélyes és nagylelkű a partnerére nézve. Motiválja a szerelem, és a boldog párkapcsolat számára nem más, mint az érzelmek bátor kimutatása, megélése, illetve az állandó figyelem és izgalom.

Szűz

A Szűz az egyik legtámogatóbb csillagjegy, mindig párja mellett áll, amikor szükség van rá. Nem esik szerelembe hirtelen és nem csapong, nála ez egy lassabb folyamat, de mikor beérik, teljesen elköteleződik választottja iránt.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >> 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg

A Mérleg számára szerelem az érzelmi harmóniáról és felek közötti egyensúlyról szól. Szeretete sosem erőltetett és siettetett, inkább kreatív és kifejező, melyet ajándékokkal és kedvességgel fejez ki. 

Skorpió

A Skorpió összetett személyiség, akik a szerelemben hűséges, őszinte és mérhetetlenül szenvedélyes. Ahhoz fűzik gyengéd érzelmek, akiről tudja, hogy nem okoz neki csalódást és kellően megbecsüli, értékeli őt.

Nyilas

A Nyilas végtelenül független személyiség, ezért számára a szerelem egyszerre jelenti a szoros érzelmi kapcsolódást és az önállóságot. Vágyik arra, hogy a maga útját járja, de szeretne közös kalandokat is megélni valakivel az oldalán.

Bak

A Bak számára a szerelem az érzelmek kimutatását és megélését jelenti. Ahogy ő szeret, az nagylelkű, törődő és őszinte, amit nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is folyamatosan éreztet partnerével.  

Vízöntő

Folyamatos érzelmi és értelmi stimuláció, ez a Vízöntő számára a szerelem. Az intellektushoz vonzódik és azzal boldog, aki arra inspirálja, hogy kifejezhesse önmagát és álmaikat együtt váltsák valóra. 

Halak

A Halak számára a szerelem az, mikor a felek megélik a romantikát a mindennapokban és folyamatosan leveszik lábáról a heves érzelmek és grandiózus gesztusok. Mindezt ő is megteszi partneréért és visszafelé is elvárja.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást