Gyerek horoszkóp – Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye

Gyerek horoszkóp – Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye

Címlap / Életmód / Gyerek horoszkóp – Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye / 3. oldal

Mérleg

Vannak olyan gyermekek, akik mindentől és mindenkitől félnek, de szerencsére a Mérlegek nem ilyenek! Pont ellenkezőleg: nagyon közvetlenek, szeretnek ismerkedni, barátságosak, cukik és többnyire boldogok.

Ami negatívum, hogy talán kissé naivak, ezért feltétlenül le kell ülnöd beszélgetni velük, hogy megtanítsd, nem bízhatnak meg mindenkiben, mert sajnos vannak rossz emberek. Nehezen tűrik az igazságtalanságot és igénylik a hosszú beszélgetéseket, amikor mindent elmagyarázol nekik logikusan.

Skorpió

Ahogyan a felnőttekre, úgy a gyermek Skorpiókra is igaz, hogy szeretnek egyedül lenni. Nem bánják, ha egy sarokban ülve órákig kell csendben játszaniuk, sőt leginkább így tudják magukat lefoglalni. Ha van is társaságuk, akkor többnyire egy-egy baráttal szeretnek lenni és nem kedvelik a nagyobb társaságokat, utóbbiban ugyanis rendre csendesek maradnak.

Okosak és igen tehetségesek a művészeti ágakban. Néha talán kissé önzőek tudnak lenni, ami az övék, nem szívesen adják oda másoknak. Magyarázd el nekik, hogy néha illik kölcsönadni kedvenc játékukat az unokatestvéreknek, de hamarosan vissza fogja kapni.

Nyilas

A Nyilas gyermek állandóan tele van energiával, imádja a felfedezéseket. Szeret a szekrényben kutakodni és szaladgálni oda is, ahova egyébként nem lenne szabad. Ha egy percre félrenézel, lehet, hogy elveszted őt szem elől, ezért érdemes résen lenned, nehogy valami baja essen a kis felfedezőnek.

Szeretnek barátkozni és a barátaikkal órák hosszat játszani. Fontos számukra a szabadság, nem szeretik, ha megmondod nekik, mit csináljanak és nehezen fogadják el a nemleges választ.

Bak

Ha a Bak csillagjegyben született a gyermeked, akkor legyen ősz vagy tél, legjobban a szabadban érzi magát. Vágynak a figyelemre és az elismerésre, ügyességüket pedig szeretik megmutatni édesanyjuknak: „anya, nézd mit csináltam” – ez az egyik kedvenc mondatuk.

Ha megdicséred őket, akkor igazán boldogok és büszkék lesznek. Tele vannak ambícióval, szívesen olvasnak és énekelnek. Nagyra becsülik a szüleiket, mindig példaképként tekintenek rájuk és szeretnének olyanok lenni, mint ők.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást