Gyerek horoszkóp – Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye

Gyerek horoszkóp – Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye

Címlap / Életmód / Gyerek horoszkóp – Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye / 2. oldal

Ikrek

Az Ikrek gyermekben, ahogyan a felnőttben is, benne van a kíváncsiság. Kedvenc szava természetesen a miért.

  • „Miért fested ki az arcodat?”
  • „Miért kell megennem a brokkolit?”
  • „Miért vannak ujjai a kutyáknak?”

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekhez kell hozzászoknod, ha a babád ebben a csillagjegyben látta meg a napvilágot. Igazi kis detektív, folyton kutat és érdeklődik. Imádja az újdonságokat, mindent szívesen kipróbál.

Szereti, ha mesét olvasol neki, néha kéri, hogy ne is egyet, hanem legalább kettőt olvass fel neki. Gyorsan tanul és szívesen utánoz, ezért vigyázz, nehogy egy csúnya szó elhagyja a szádat, mert azonnal megjegyzi és visszamondja.

Rák

Ha a Rák csillagjegyben született a babád, akkor már gyermekként is megmutatkozik segítőkészsége. Mindig ott van, ahol te is vagy, ha épp a konyhában sütögetsz, azonnal rohan oda hozzád, hogy segédkezzen. Ha pedig kistestvére születik, akkor is ugyanígy viselkedik, babusgatja a kicsit és még a pelenkázásban is szívesen részt vesz.

Nagyon ragaszkodnak édesanyjukhoz, ez részben jó, részben viszont rossz, ugyanis nehezen szokják meg az iskolát, óvodát, az első időszakban biztosan sokat sírdogálnak. Egyedül sem szívesen alszanak, az óvodai alvásokat pedig sokszor átvirrasztják.

Oroszlán

Az Oroszlán az egyik leglazább, legboldogabb és legelbűvölőbb az összes csillagjegy közül és igaz ez a gyermekekre is. Nem könnyű kordában tartani, akaratos és folyton a saját feje után megy. Előfordul, hogy néha hisztizik, igyekszik alakítását minél drámaiabbá tenni. A hangos szó és a fenyegetőzés nem segít, a legjobb, amit tehetsz, ha megdicséred azokért a tetteiért, amiért megérdemli.

Ezt értékelni fogja és talán kevésbé fog rosszalkodni, ha azt látja, a jó dolgokért megdicsérik. Próbáld meg aktivitásra bírni, kiránduljatok sokat, így estére alaposan elfárad és jól kialussza magát.

Szűz

A Szűz csillagjegyűek folyton tele vannak tervekkel, szinte tűpontos napirendjük van. Így van ez a gyermekekkel is. Örömmel elvégzik a dolgukat, ha kell, megtisztítják és elpakolják a játékaikat, megágyaznak és ugyanabban az időben étkeznek.

Jó gyerekek alapvetően, ugyanakkor nem túl rugalmasak, nem szeretnek változtatni azon, amit a kis fejecskéjükben kitaláltak és megálmodtak. Próbáld meg megtanítani neki, hogy néha muszáj kompromisszumot kötni és legyen picit rugalmasabb, mert így felnőttként is könnyebb lesz az élet számára.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást