Életmód / Ezotéria

Ez a feladatod 2021-ben, a számmisztika szerint

Ez a feladatod 2021-ben, a számmisztika szerint

Ha a te számod az ötös

Amit tavaly megpróbáltál megúszni, az idén a nyakadba zúdul: 2021-ben megtanulod, hogy a halogatásnak ára van. Nem is érdemes semmilyen fontos teendőt tovább csúsztatnod, bár valószínűleg most már tényleg oda jutsz számos kérdésben, hogy nincs is hova halogatni.

Lehet, hogy az idei évben 180 fokot fordul az életed, vagy most fejeződik be az a változás, ami a korábbi években már elindult. Ez elsősorban a szakmai életedre, a karrieredre vonatkozhat, de ezek a változások óhatatlanul hatással lesznek a magánéletedre is. Hogy pozitív, vagy negatív lesz-e a végkimenetel, az leginkább a kitartásodtól függ, valamint attól, mennyire hagyatkozol a megérzéseidre. 

Ha a te számod a hatos

Idén nagy hangsúlyt kell fektetned arra, hogy fejleszd a személyiségedet, ezáltal pedig az önbizalmadat. Könnyen befolyásolnak mások és ezzel eltántoríthatnak a céljaidtól, túlságosan óvatossá tehetnek. A különböző önismereti könyvek, tréningek segíthetnek tisztábban látni.

Erre egyébként tökéletes lesz ez az év, mert az emberi kapcsolataid jóval kiegyensúlyozottabbak lehetnek, mint egyébként. Szociálisan tehát kedvező időszak elé nézel, de fontos, hogy 2021-ben egy kicsit változtass és a megfelelési kényszeredet átirányítsd a személyiséged megerősítésébe. 

Ha a te számod a hetes

2021-nek már részben a pihenésről kell szólnia, ami a korábbi évek tükrében jár is neked. El kell engedned a munkamániát, a teljesítési kényszert és el kell fogadnod, hogy a dolgok akkor is megtörténnek, ha nem ellenőrzöd őket állandóan.

Ideje jobban koncentrálnod a szeretteidre, családtagjaidra, fontos fejlesztened az érzelmi intelligenciádat. Egy kis tudatos pihenés, önfejlesztés után új erőre kaphatsz, és olyan lehetőségek tárulhatnak fel előtted, amik egészen más színt visznek az életedbe, és nagyon izgalmasnak mutatkoznak.

Ha a te számod a nyolcas

2021-ben jó adag rugalmasságot kell magadra öltened, mert minél jobban ellenállsz a feladatoknak és a változásoknak, azok annál nagyobb elemi erővel törnek majd rád. Kissé kaotikus lehet ez az éved, de ha sikerül jól alkalmazkodnod a megváltozott körülményekhez.

A lehető legkevésbé próbálsz görcsösen ragaszkodni a múltbeli dolgokhoz, sérelmekhez, sokkal könnyebb lesz a dolgod. Fontos feladatod az is, hogy kevésbé hagyd befolyásolni magadat, tehát ne adj többet a külvilág véleményére, mint amennyit ildomos. 

Ha a te számod a kilences

Ebben az évben kulcsfontosságú feladat lesz számodra a tanulás, ami éppúgy megnyilvánulhat tényleges szellemi fejlődésben, új ismeretek elsajátításában, mint valódi önismeretben. A kínálkozó lehetőségeket, mint amilyen egy új tanfolyam, feltétlenül meg kell ragadnod, de arra is célszerű törekedned, hogy a saját személyiséged és az érzelmi intelligenciádat továbbfejleszd.

2021 számodra sok szempontból az egyszerűségről fog szólni a számmisztikai eredmények szerint. Például jó esély van arra, hogy nagyobb mértékben törekszel a minimalizmusra, mint korábban bármikor. Ezek a feladatok nem tűnnek túlságosan bonyolultnak, de az igazság az, hogy saját magunk fejlesztése kifejezetten nehéz lehet. Cserébe viszont olyan élményekben részesülhetsz, és olyan dolgokat tapasztalhatsz meg, amik rengeteg pluszt adnak a személyiségedhez.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást