Akár az ebédidődben, akár a túlórák alatt kerül sor étkezésre, érdemes odafigyelni a munkahelyi etikettre. Egyes dolgokat illik, másokat egyáltalán nem illik az asztalnál végezni. Feltéve, hogy a cég lehetővé teszi, a munkahelyen való étkezésnek van néhány alapszabálya, amit követni kell.
5/7 Tiszteld a takarítók munkáját
Egy vállalatnál a rend és tisztaság is fontos szerepet játszik, ezért takarító munkaerőt alkalmaznak, akik elvégzik a feladatot.
Ha te élelmiszer-foltokat, morzsákat hagysz az asztalodon, az a részedről tiszteletlenség a vállalat felé.
Soha ne hagyj üres csomagolópapírokat, banánhéjat, üres műanyag poharakat az asztalodon, mert a rend tisztelete sokat elárul rólad.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!