Zsírosabb halak
Elsőre furcsának tűnhet, de valójában az olyan zsírosabb halak, mint a lazac, a tonhal vagy a makréla nagyon egészségesek, és este is nyugodtan fogyaszthatóak! Rendkívül magas D-vitamin tartalommal rendelkeznek, ezért a téli szezonban különösen jó ötlet fogyasztani őket.
Ez az összetevő pedig az alvásban is kifejti hatékonyságát, segíti a gyorsabb álomba merülést, és javítja az alvás minőségét. De ezen felül megtalálható bennük az omega-3 zsírsav is, ami jót tesz a szívednek, az agyadnak, és a D-vitaminnal együtt serkentik a szerotonin termelését a testedben – ez az, ami az alvásért felel az agyadban.
Ez az összetevő pedig az alvásban is kifejti hatékonyságát, segíti a gyorsabb álomba merülést, és javítja az alvás minőségét. De ezen felül megtalálható bennük az omega-3 zsírsav is, ami jót tesz a szívednek, az agyadnak, és a D-vitaminnal együtt serkentik a szerotonin termelését a testedben – ez az, ami az alvásért felel az agyadban.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!