Életmód / Ezotéria

Erről hazudnak legtöbbet a különböző csillagjegyek

Erről hazudnak legtöbbet a különböző csillagjegyek

Bak

Nem szívesen vallod be, hogy szükséged van mások segítségére. Szereted azt mutatni a külvilág felé, hogy határozott személyiség vagy, aki képes irányítása alatt tartani az életét, és ezt rendkívül függetlenül teszed.

Ha mégsem megy valami egyedül, arról inkább füllentesz, nehogy mások kevesebbnek tartsanak.

Szintén megesik, hogy arról hazudsz, milyen izgalmas a szociális életed, és mennyi barátod vagy éppen programod van, miközben igazából nem is vágysz arra, hogy kimozdulj otthonról a hétvégén. De félsz attól, hogy mások mit gondolnak rólad, ezért egy kis füllentéssel veszed elejét a rosszindulatú pletykáknak.

Vízöntő

Te sosem voltál az a típus, aki nagyon nyíltan beszélt volna az érzéseiről, sőt, nehezen tudod elengedni magad egy kapcsolatban. Ezért sokszor hajlamos vagy füllenteni arról, mit érzel igazából, pláne, ha valaki megbántott téged.

Ebben az esetben sokszor inkább magadban mérgelődsz, mintsem bevalld, mi jár a fejedben, csak hogy elkerüld a félreértéseket.

Szereted azt mutatni a külvilág felé, hogy extrovertált személyiség vagy, olyan ember, aki otthon van az aktuális trendekben, de az igazság, hogy sokszor inkább introvertáltnak tartod magad, és cseppet sem érdekel, mit gondolnak mások. De amikor oda kerülsz, hogy ennek hangot adj, nem szívesen teszed.

Halak

Amikor olyan dolgot kéne csinálnod, amihez semmi kedved, egyszerűen csak kitalálsz egy hazugságot.

Például amikor nem akarsz elmenni egy baráti eseményre, vagy nincs kedved elvállalni a kolléganőd műszakját, ahelyett, hogy ezt őszintén megmondd, egyszerűbb kitalálnod rá egy aprócska füllentést. Persze ezt nem rosszindulatból teszed!

Szimplán csak úgy gondolod, egy érthető indok (még ha az nem is valós), mindig jobb magyarázat, mint sokszor az őszinteséggel megbántani másokat. Arról nem is beszélve, hogy nem szeretnéd, ha negatívnak vagy rosszindulatúnak tartanának téged az emberek!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást