Életmód / Ezotéria

Erről hazudnak legtöbbet a különböző csillagjegyek

Erről hazudnak legtöbbet a különböző csillagjegyek

Mérleg

Mérlegként egy dolog biztos: folyton arra törekszel, hogy mindenki szeressen téged. Utálod a konfliktusokat, a vitákat, és még ha neked van igazad, akkor sem mész bele egy veszekedésbe.

Emiatt te leginkább azért hazudsz, hogy mások jobban érezzék magukat, és egyúttal te is elkerüld a szócsatákat.

Ezért hajlamos vagy mindenkinek azt mondani, amit hallani akarnak, még ha az nem is felel meg a valóságnak. Pedig hidd el, néha nem árt egy kicsit jobban a sarkadra állni, és kimondani azt, amit őszintén gondolsz!

Skorpió

Te ki nem állhatod azokat az embereket, akik nem mondanak igazat, de azért néha nálad is becsúszik egy-két füllentés. Pláne, ha egy szakításon mész keresztül, és az exed csúnyán összetörte a szíved.

Ilyenkor mindenkinek azt hazudod, hogy mennyire szuperül érzed magad, és kicsit sem viselt meg a dolog, miközben végig azon töröd a fejed, hogyan vághatnál vissza az exednek.

Néha azért is füllentesz, hogy egy szituációt dramatikusabbként tüntess fel, hogy ezzel kivívd mások figyelmét és együttérzését.

Nyilas

Tudod, hogy nem vagy tökéletes, de a saját hibáiddal nem szívesen nézel szembe. Pláne, ha a szerelemről van szó.

Megesik, hogy hazudsz arról, mennyire fontos számodra a párkapcsolatod, vagy hogy mennyire tervezel hosszú távon a másikkal, mert nem akarod megbántani őt a valósággal. Pedig az igazság az, hogy nehezen kötelezed el magad, és a szabadságodat sem szívesen adod fel.

Emiatt egyébként a Nyilasok körében megesik, hogy félrelépnek egy boldogtalan kapcsolatban, de hogy elkerüljék az ezzel járó fájdalmat és kellemetlenséget, inkább nem vallják be a párjuknak. Ha szakítanak, akkor egészen más indokokat sorakoztatnak fel, de ezt nem!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást