Életmód / Ezotéria

Erről hazudnak legtöbbet a különböző csillagjegyek

Erről hazudnak legtöbbet a különböző csillagjegyek

Rák

A Rák jegyű emberek szeretik azt füllenteni, hogy rendkívül függetlenek, és jól megvannak egyedül. Néha még a barátaidnak is hazudsz arról, hogy valójában mennyire utálsz szinglinek lenni, de még egy párkapcsolatban sem vagy hajlandó beismerni, hogy mennyire erősen ragaszkodsz a másikhoz.

Inkább eltitkolod a valódi érzéseidet, hogy ne gondoljanak önállótlannak, vagy túl soknak, noha egyébként ez a személyiséged része. Bár az igazán érzelmes jegyek közé tartozol, ezekről őszintén beszélni egyáltalán nem az erősséged!

Oroszlán

Nagyon szeretsz a középpontban lenni, ezért a barátaid már sokszor viccelődtek azon, hogy milyen erősen próbálod kivívni mások szimpátiáját. Noha ezt szíved mélyén pontosan tudod, mégsem szívesen ismered be, hogy milyen sokat jelent neked a környezeted pozitív véleménye.

Szeretsz a középpontban lenni, imádod, hogy mindenki veled foglalkozik, és emiatt egy kicsit hajlamos vagy mindenkinek azt mondani, amit hallani akar – csak hogy megkedveljenek téged.

Szűz

Könnyedén stresszessé válsz, már attól is, ha a terved nem feltétlenül úgy alakul, ahogy azt te korábban kigondoltad.

Persze ezt sosem ismernéd be másoknak. Ezért ha valami nem úgy alakul, ahogy azt elképzelted, inkább azt füllented az embereknek, hogy téged kicsit sem zavar, sőt, így talán még jobb is, mint ahogy eredetileg akartad.

A másik dolog, amiről gyakran hazudsz, az az, hogy mennyire vagy stresszes igazából. Ugyanis szinte mindig van az életedben valami, ami aggodalommal és feszültséggel tölt el, de mivel nem akarsz panaszkodni másoknak, inkább azt füllented, hogy minden a legnagyobb rendben.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást