Életmód / Ezotéria

Erről árulkodik a megjelenésed a csillagjegyed alapján

Nyilas

A Nyilas erős, zömök, de mégis karcsúnak látszik. Eléggé nőies jegy, mellei és csípője hangsúlyos, bár férfias vonása közé tartozik, hogy meglehetősen vállas felépítésű. Orra hosszú, arisztokratikus, és a homlokkal azonos magasságból indul. Mivel él-hal a sportért, izomzata rendkívül fejlett. Fogai olykor szabálytalanul nőnek és kisebbek, mint az átlagé. Lábai igazán formásak, combjai karcsúak, bokája vékony.

Bak

Szépek, elegánsak, könnyedek. A Bak gyönyörű jegy, mégse azok a klasszikus szépségek, inkább érdekesek. Szemei mélyen ülőek, tekintetük bizonytalan és félénk. Fülei tünde-szerűek, hegyesek és olykor elállóak. Magasak és karcsúak, járásuk könnyed, mintha a föld felett lebegnének. Szájuk keskeny, lefelé görbül és ez viszonylag szigorú, merev kinézetet kölcsönöz nekik.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötte magas, atletikus felépítésű. Arca húsos, nevetéskor gyakran gödröcskék vehetőek észre rajta, és ínye néha kivillanhat. Szemei nagyok és zöldes barnás színűek, de nehezen lehet belőlük bármit is kiolvasni, mert tekintetük általában tárgyilagos. Lábai rövidek, inkább a felső teste adja a magasságot. Haja világosbarna, tincsei sokszor hullámosak.

Halak

Közepes felépítésű, és vagy erősen hízásra hajlamos, vagy kifejezetten vékony, légies. Arca kerek, kisebb párnácskákkal. Karja és ujjai rövidek, de lábai formásak, bokái keskenyek. Szemei kékes árnyalatúak, amolyan álmodozóak, ezért nézése nyílt és barátságos. Mellei közepes méretűek, kerekek és formásak. Mosolya kifejező, szinte már túlvilági.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3