Életmód / Ezotéria

Erre vágyik egy férfi a párkapcsolatában

Igaz szerelem

Hétfő

A hétfőn született férfiak számára a család igazi szent dolog, ezért jellemzően egy olyan kapcsolatban találják meg a boldogságot, ahol a hagyományos értékek dominálnak. Lehet, hogy nem akarnak minden péntek és szombat este bulizni menni, és elsőre talán különösebben romantikusnak sem tűnnek, de a végletekig hűségesek, és a partnerüktől is ezt várják el. Olyan nőt keresnek, akiben megbízhatnak, akivel közösek a céljaik, és aki szintén a családi békét tartja a legfontosabbnak.

Kedd

A keddi születésű férfiak igazi kalandorok, akik nem bírják sokáig izgalom nélkül. Olyan partnert keresnek, aki spontán, és nem aggódik folyton a holnap miatt, hanem azonnal igent mond minden mókára, még akkor is, ha másnap munkanap van, vagy a költségvetés éppen nem tenné lehetővé a tivornyázást. Kevesen képesek tartani velük a tempót, és ezt ők is tudják, ezért ha találnak valakit, aki hasonlóan lendületes és akivel szabadnak érzik magukat, azt nem is akarják elengedni többé.

Szerda

A szerdán születettek bár szeretik játszani a macsót, valójában nagyon fontos számukra a törődés és a szeretet. Lehet, hogy soha nem mondanák ki, de egy kivasalt ing, vagy egy meleg vacsora egészen elérzékenyíti őket, hiszen odaadó és gondoskodó nőt keresnek, akit természetesen cserébe ők is kényeztethetnek. Azt sem bánják, ha a nő egy kicsit irányító, ha kézbe veszi például a pénzügyeket vagy a háztartás vezetését.

Csütörtök

A csütörtökön született férfiak számára az érzékiség és a szexualitás különösen fontos. Természetesen egy hosszú távú, komoly kapcsolatban nem ez az egyetlen, ami számít, de a legtöbb csütörtökön született férfinak a szexualitás egyfajta fokmérő – aki életben tudja tartani a szenvedélyt, azzal a hétköznapokban is meghitten és gondoskodón, gyengéden bánnak, ha azonban megszűnik az intimitás és az izgalom, a kapcsolatot könnyen terhesnek, kiégettnek érzik majd.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Péntek

Az a férfi, aki pénteken született, imád nevetni, és egy kapcsolatban is akkor érzi jól magát, ha a partnere nevet a viccein, és az ő arcára is képes mosolyt csalni. Úgy érzik, az élet minden nehézsége, a mindennapok bosszúsága elviselhetőbbé válik, ha humorral kezeled, így egy olyan nőt, aki igyekszik az élet derűsebb oldalát szemlélni, mindennél többre becsülnek. Általában elég gyors az észjárásuk, így cikázó gondolataikat nem mindenki tudja követni, de ha te még így is képes vagy lecsapni a magas labdáira, garantáltan oda lesz érted.

Szombat

A szombaton született férfiak a külső szemlélők számára talán igazi mókamesternek tűnnek, de az intimebb kapcsolataikban a közelséget, meghittséget keresik. Olyan nő mellett tudnak kiteljesedni, akivel hajnalig lehet beszélgetni, és aki mellett a legtitkosabb érzéseiket is fel tudják tárni, és akivel bármiről, az élet értelmétől a szombat esti filmig lehet beszélgetni. Szeretik, ha meghallgatják őket, de az is fontos számukra, hogy a partnerüknek legyen önálló véleménye.

Vasárnap

A vasárnap született férfiak egy kicsit macsó típusok, akik szeretik a kihívásokat. Olyan nő mellett érzik igazán jól magukat, aki egy kapcsolatban is megőrzi az identitását, akit soha nem tudnak egészen birtokolni, és bár intim és meghitt kapcsolatot alakítanak ki, soha nem tudják kiismerni igazán. A személyiség, a függetlenség és az intelligencia az, ami a legjobban lenyűgözi őket, és hosszú távon sem bírják, ha már nem kell kihívásokkal szembenézniük.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást