Életmód / Ezotéria

Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegye elárulja

Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegye elárulja

Kos

A Kosok imádják a kihívásokat, és nem ismerik a veszélyt, általában nem mérlegelnek, hanem fejjel rohannak a falnak, ami egy kamasz gyerek esetében különösen veszélyes lehet.

Mivel a Kos kamasz csak a céljaira figyel, és sem a szép szó, sem a tiltás nem állíthatja meg, fontos, hogy legyen valami, amiben kiélheti az energiáit, például a sport vagy a művészet, különben más helyeken kezdi el keresni a kalandot.

Bika

A Bika kamaszok hajlamosak makacsok vagy önfejűek lenni, ugyanakkor nagyon állhatatosan dolgoznak és mindig a maximumra törekszenek, így például a tanulással vagy a szobájuk rendbetételével még a tinédzser éveikben sincs gond.

Hajlamosak lehetnek azonban a dühkitörésekre, könnyen megsértődnek, és ha összevesznek valakivel, nagyon indulatosak tudnak lenni, ez azonban szerencsére gyorsan elmúlik.

Ikrek

Az Ikrek számára a kamaszkor igazi érzelmi hullámvasút. Segítőkész, barátságos természetük miatt ilyenkor is szeretnének mindenkivel jóban lenni, a következő pillanatban azonban úgy érezhetik, semmi nem érdekli őket igazán, és legszívesebben senkihez nem szólnának.

Az Ikrek kamasz hajlamos lehet arra, hogy keresse az éles helyzeteket, szinte provokálja néha a veszekedést, ha azonban a feszültséget levezette, ismét bájos és barátságos ember lesz.

Rák

A Rák segítőkész és érzékeny, ugyanakkor kicsit naiv is, amit mások hajlamosak kihasználni, ezért kamaszkorban különösen fontos, hogy a Rák ne keveredjen rossz társaságba.

Hajlamosak magukról negatívabb képet festeni, mint amilyenek valójában, ezért a Rák kamaszban különösen fontos, hogy tudatosítsuk, nem kell megfelelnie a média támasztotta elvárásoknak, úgy szép, ahogyan van, és mi hiszünk benne, hogy megtalálja azt, amiben tehetséges.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Az Oroszlán igazi versengő, bátor, vállalkozó szellem, aki kamaszként hisz abban, hogy megváltoztathatja a világot, emiatt igazi őszinte, szerethető figura válik belőle.

Nem nehéz azonban befolyásolni, ezért érdemes odafigyelni arra, kivel barátkozik kamasz Oroszlán gyermekünk. Ha célt adunk neki, lesz miért küzdenie, akkor az Oroszlán kamasznak lesz miben kiélnie tomboló energiáit.

Szűz

A Szűz még kamaszkorában is rendezett, összeszedett személyiség, akinek azonban nagyon alacsony lehet az önbecsülése, így fontos, hogy folyamatosan megerősítsük abban, amit csinál.

A Szűz számára kamaszkorban nagyon fontos a társaság, bár egyedül is feltalálja magát, a magánytól befordulóvá válhat, míg a környezetváltozás, a baráti társaság jót tesz neki, könnyebben birkózik meg az érzelmi feszültséggel.

Mérleg

A mindig bájos Mérleg gyermek kamaszkorban elkezdi feszegetni a határait, ami meglepő fordulat lehet a szüleinek, de mivel eleganciáját most sem akarja elveszíteni, többnyire a józan ész határain belül marad.

Az általában különösen szép Mérlegeknek azonban az átlagosnál jóval több szexuális energiájuk van, ezért érdemes erre a területre figyelmet fordítani – a tiltás nem, de az őszinte beszélgetés itt is segít, hogy a fiatal felnőtt Mérleg megtanuljon minőségi kapcsolatokat kialakítani.

Skorpió

A Skorpió kamasznak nagyon erős a kisugárzása, ezért általában igazi vezéregyéniség, akit a többiek tűzön-vízen át követnek. Mivel szinte keresi a veszélyt, egy Skorpió kamasz sok fejfájást okozhat a szüleinek, de a tiltás az ő esetében csak olaj lehet a tűzre. A legjobb, amit egy Skorpió kamasszal tehetünk, ha azt éreztetjük vele, hogy hozzánk bármikor fordulhat, így, ha elveszti az irányítást a dolgok felett, remélhetőleg a szüleihez fordul, mielőtt túl nagy lenne a baj.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

A Nyilas kamasz igazi lelkesedő, álmodozó típus, aki keresi a helyét a világban. Fontosak számára a barátai, és egy-egy vitát igazi árulásként élhet meg, amit viszont nagyon rosszul visel. Az ilyenkor elkerülhetetlen szerelmi csalódásokat is nagyon a szívére veszi. Ha erről beszélni akar, mindig fontos, hogy meghallgassuk, ne vegyük fél vállról a problémáit, mert azzal a szülőkbe vetett bizalmát is elveszítheti.

Bak

Egy Bak kamasszal összeveszni maga a rémálom, mert a végtelenségig képes haragot tartani, és passzív-agresszív módszerekkel a tudtunkra adni, hogy még mindig nem békélt meg. A csendes duzzogáson kívül azonban szerencsére a Bak kamaszokkal nincs sok baj, többnyire csendes, rendes természetük ebben az életszakaszban is megmarad, és ugyan ők is elkezdik keresni a saját helyüket a világban, botrányos lázadások és ajtócsapkodások nem várhatóak az esetükben.

Vízöntő

A Vízöntőt kamaszkorában is mindenki imádja, hiszen tele van eredeti gondolatokkal, szívesen barátkozik, és általában jó érzéke van valamilyen művészeti ághoz is. A Vízöntő kamasz az a gyerek, akiről sokan feltételezik, hogy viszi még valamire az életben, felnőni azonban, ha ez felelősségvállalást jelent, már kevesen akarnak.

Fontos, hogy akár fiúról, akár lányról van szó, a Vízöntő is megtanuljon gondoskodni magáról, és az életkorának megfelelő felelősséget vállaljon.

Halak

A Halak egyébként is álmodozó lélek, akinek belső gondolatain nehéz kiigazodni. Ez kamaszkorban fokozottan igaz lehet, de szerencsére, ha sok vívódás után is, a Halak mindig megtalálja a helyes utat, ezért a legjobb, ha nem próbálsz helyette döntéseket hozni, hanem hagyod, hogy a maga tempójában, a maga útján haladjon.

Ha a belső vívódás túlságosan megviselné a Halak kamaszt, segíthet, ha valamilyen alkotó tevékenységben, írásban, festésben, zenélésben vezeti le az indulatait.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást