Életmód / Ezotéria

Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegye elárulja

Kamaszkor

Nyilas

A Nyilas kamasz igazi lelkesedő, álmodozó típus, aki keresi a helyét a világban. Fontosak számára a barátai, és egy-egy vitát igazi árulásként élhet meg, amit viszont nagyon rosszul visel. Az ilyenkor elkerülhetetlen szerelmi csalódásokat is nagyon a szívére veszi. Ha erről beszélni akar, mindig fontos, hogy meghallgassuk, ne vegyük fél vállról a problémáit, mert azzal a szülőkbe vetett bizalmát is elveszítheti.

Bak

Egy Bak kamasszal összeveszni maga a rémálom, mert a végtelenségig képes haragot tartani, és passzív-agresszív módszerekkel a tudtunkra adni, hogy még mindig nem békélt meg. A csendes duzzogáson kívül azonban szerencsére a Bak kamaszokkal nincs sok baj, többnyire csendes, rendes természetük ebben az életszakaszban is megmarad, és ugyan ők is elkezdik keresni a saját helyüket a világban, botrányos lázadások és ajtócsapkodások nem várhatóak az esetükben.

Vízöntő

A Vízöntőt kamaszkorában is mindenki imádja, hiszen tele van eredeti gondolatokkal, szívesen barátkozik, és általában jó érzéke van valamilyen művészeti ághoz is. A Vízöntő kamasz az a gyerek, akiről sokan feltételezik, hogy viszi még valamire az életben, felnőni azonban, ha ez felelősségvállalást jelent, már kevesen akarnak.

Olvastad már?  Melyik állatot láttad meg először a képen? A válaszod fontos dolgot árul el rólad

Fontos, hogy akár fiúról, akár lányról van szó, a Vízöntő is megtanuljon gondoskodni magáról, és az életkorának megfelelő felelősséget vállaljon.

Halak

A Halak egyébként is álmodozó lélek, akinek belső gondolatain nehéz kiigazodni. Ez kamaszkorban fokozottan igaz lehet, de szerencsére, ha sok vívódás után is, a Halak mindig megtalálja a helyes utat, ezért a legjobb, ha nem próbálsz helyette döntéseket hozni, hanem hagyod, hogy a maga tempójában, a maga útján haladjon.

Ha a belső vívódás túlságosan megviselné a Halak kamaszt, segíthet, ha valamilyen alkotó tevékenységben, írásban, festésben, zenélésben vezeti le az indulatait.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3