Párkapcsolat / Szerelem

Ez az 5 típusú férfi lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Ez az 5 típusú férfi lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Ha nagyobb az étvágya

Egy szakértő, Mary Jo Rapini felfedezései szerint sokat elárul egy férfi hűségéről az, hogy mennyire lett nagy a szexuális étvágya. Tapasztalatai alapján ha egy pasi hirtelen sokkal több szexre vágyik, mint korábban, az arra utalhat, hogy sajnos már félre is lépett.

Sokszor ugyanis sokkal kívánósabbak lesznek egy ilyen kaland után, tekintve, hogy a puszta élvezetet megkapták, és ezt követően inkább intimitásra vágynak, amit a barátnőjük tud biztosítani számukra.

A két véglet

Felmérések szerint a rendkívül gazdag férfiak ugyancsak nehezen maradnak hűségesek egy kapcsolatban, amire elég jó példa Hollywood sok gazdag sztárja, és a legvagyonosabb üzletemberek magánélete.

Azok, akik bármire és bármikor költhetik a pénzüket, egy idő után unatkozni kezdenek, és egészen újfajta élvezetre, izgalomra kezdenek vágyakozni, ezért a megcsalás előbb-utóbb felmerül bennük. Pláne, ha van a közelükben olyan személy, aki erre nyitott lenne. De ugyancsak ez a helyzet szegényebb körülmények között élő nőkre is, akik a rossz helyzetben hajlamosabbak félrelépni, pláne, ha a szeretőjükben egy szebb jövő reményeit látják.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást