Párkapcsolat / Szerelem

Ez az 5 embertípus lép félre a legnagyobb eséllyel

Ez az 5 embertípus lép félre a legnagyobb eséllyel

Aki már egyszer félrelépett

Sajnos nagyon úgy fest, hogy aki egyszer már megcsalta a párját, ismét meg fogja tenni. A Dél-Alabamai Egyetem kutatói fedezték fel az összefüggést a félrelépések terén, és az adatok alapján megállapították, ha valaki a korábbi kapcsolatában nem tudott hűséges maradni, nagy valószínűséggel a későbbiben sem lesz az.

Mindegy, hogy mekkora a szerelem és az összhang! Ezért érdemes óvatosnak lenned azzal a férfivel, aki beismeri, hogy megcsalta előző barátnőjét, és nem érzi úgy, hogy ezzel hibát követett volna el. Mindegy, milyen problémákkal küzdöttek a kapcsolatban, a félrelépés akkor sem elfogadható lépés!

Ha nagyobb az étvágya

Egy szakértő, Mary Jo Rapini felfedezései szerint sokat elárul egy férfi hűségéről az, hogy mennyire lett nagy a szexuális étvágya. Tapasztalatai alapján ha egy pasi hirtelen sokkal több szexre vágyik, mint korábban, az arra utalhat, hogy sajnos már félre is lépett.

Sokszor ugyanis sokkal kívánósabbak lesznek egy ilyen kaland után, tekintve, hogy a puszta élvezetet megkapták, és ezt követően inkább intimitásra vágynak, amit a barátnőjük tud biztosítani számukra.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást