Életmód / Ezotéria

Mi okozhatja nálad az elhízást? Csillagjegyed árulkodhat róla

Kos

A Kosokat leginkább a rendszertelenség és meggondolatlanság sodorhatja az elhízás csapdájába. Ugyan jellemzően aktív életet élnek, de ha megéheznek, akkor bizony sokukat nem érdekli, hány óra van, vagy mi van a hűtőben, és a mértékre sem fordítanak nagyobb figyelmet: ha este 10-kor jut eszükbe, hogy enni kellene valamit, kinyitják a hűtőt, és kiveszik, ami csak megtetszik. Ha törekszel arra, hogy eleve csak egészséges élelmiszerek legyenek otthon, akkor kiküszöbölheted ezt a bajt.

Bika

A Bikákat szintén a rendszertelenség sodorhatja bajba, ám az ő esetükben inkább az jellemző, hogy az egész napos hajtás, rohanás közben elfelejtkeznek arról, hogy enniük is kellene valamit. Sokszor napközben éppen csak bekapnak valamit, esetleg egyáltalán nincs idejük enni, és ezt este pótolják, ami az ingadozó vércukorszinttel együtt egyáltalán nem tesz jót az egészséges testsúly megőrzésének.

Ikrek

Az Ikrek kissé csapongó természete nem kedvez az egészséges étrend megtartásához. Néha szigorú szabályokat állítanak maguknak, és azt lenyűgöző kitartással képesek is követni, máskor viszont mindent félresöpörnek, és válogatás nélkül habzsolják a kedvenc falatjaikat, amik úgy hiányoztak nekik.  Lehet, hogy hosszú távon egészségesebb egy kevésbé szigorú, de következetes és tartható diétát követni.

Rák

A Rákok vonalait az érzelmi ingadozás sodorhatja bajba, mivel hajlamosak érzelmeiket elfojtani, a sérelmeket, fájdalmaikat gyakran valamilyen finom falattal próbálják tompítani. Ez persze se nem egészséges, se a vonalaknak nem tesz jót, arról nem is beszélve, hogy egy tábla csoki elmajszolása után nem is fogják jobban érezni magukat. Jobban jársz, ha találsz arra módot, hogyan tárd fel az érzéseidet.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

A büszke Oroszlánok általában odafigyelnek arra, mit esznek, azonban szeretnek lustálkodni, és kevés olyan aktív tevékenység van, ami elég vonzónak tűnik számukra ahhoz, hogy feláldozzák érte a vasárnapi kényelmüket. Pedig, különösen egy bizonyos életkor fölött, a helyes táplálkozás csak jó alap, de önmagában már nem elég: rendszeres testmozgásra is szükség van, hogy az Oroszlán megőrizze alakját.

Szűz

A mindig pontos, rendszerető Szüzeknek érdekes módon éppen az egészséges táplálkozás az, ami gondot okozhat, mert többnyire minden mást előbbre sorolnak: hajlamosak ebédidőben is dolgozni, illetve olyan ételeket az asztalra tenni, amivel tudják, hogy lenyűgözhetnek másokat, még ha önmaguk inkább valami könnyebbet is ennének.

Mérleg

A Mérlegek általában csinos, atletikus alkatok, a kísértésnek azonban szinte képtelenek nemet mondani, és mivel fiatalabb korukban erre nincs is szükségük, nagy meglepetésként érheti őket, ha az egész tábla csokoládék egyszer csak nyomot kezdenek hagyni a combjaikon. Bármilyen nehezükre esik is, lehet, hogy az egészségük érdekében néha mégis érdemes nemet mondani a földi örömökre, hogy más örömforrásokat tovább élvezhessenek.

Skorpió

A Skorpiók heves természete általában aktivitással is párosul, így ezen a területen nincs okuk panaszra, azonban a kevés alvás, a túlhajszoltság és a negatív stressz lelassíthatja az anyagcserét, ez pedig elhízáshoz és más egészségügyi panaszokhoz is vezethet. A Skorpióknak az egészségük megőrzése érdekében meg kell tanulniuk lazítani.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást