Életmód / Egészség / Lélek

5 jel az élettől, amire érdemes odafigyelned

Vannak olyan intő jelek az életben, melyekre mindenképpen érdemes figyelned, mert okkal érkeznek. Legtöbbször azt mutatják meg, hogy jó irányba haladsz-e. Nem kell ehhez spirituális beállítottságúnak lenned, mert akkor is észreveheted, ha éppenséggel nem hiszel benne. De hidd el, hogy nem véletlen, amikor valamibe folyamatosan belebotlasz!

Folyamatosan felbukkanó számok

Ismerős a helyzet, amikor úgy érzed, hogy egy bizonyos szám követ téged? Jó, persze nem olyan durván, mint A 23-as szám c. filmben, de akár hiszed, akár nem, ezek sem véletlenek. Most kérdezheted, hogy egy szám mégis mit tud neked mondani, de állítólag, ha például sokszor botlunk a 11-es számba, azzal azt próbálja üzenni az univerzum, hogy jó úton haladunk.

Vagy például, ha minden nap pont 11:11-kor nézel rá az órára, akkor az szintén azt jelzi neked, hogy haladj tovább ezen az úton, amin vagy, mert jó az irány. Egy idő után persze, ha folyton ezt keresed, akkor bevonzod, szóval ne keresd, mert úgyis szembejön majd veled.

Intuíció

Ezt az emberek gyakran elnyomják magunkban, mondván, csak beképzelik és inkább nem hallgatnak a megérzésükre. Pedig ez a belső hang folyamatosan súg, csak annyi dolgod lenne, hogy meghalld. Ezt úgy tudod a legkönnyebben megtenni, ha egyedül vagy és felteszel magadnak pár kérdést. Olyan központi kérdéseket az életedben, melyek foglalkoztatnak. Figyeld meg, hogy milyen gondolatok, válaszok érkeznek.

Lehet, hogy képeket fogsz látni, de az is lehet, hogy egy hang szól majd hozzád. Fontos, hogy elkülönítsd az egót a belső hangtól, mert gyakran megzavar, hogy ne tudj az igazán fontos kérdésekre koncentrálni. Ideje ezen változtatnod!

A zene ereje

Ismerős, amikor dúdolsz egy számot magadban, majd beülsz a kocsiba, vagy bemész egy üzletbe és azonnal megszólal?

Téged pedig a hideg is kiráz, mert pontosan erre vágytál.

Érdemes egyébként a zenehallgatás során a szövegre is figyelned, mert fontos üzeneteket közvetíthet neked.

Ha éppen egy rossz nap után vagy, akkor különösen figyelj a dalszövegre, mert gyakran ott rejlik benne a válasz.

Akadályok, nehézségek

Amikor a munkahelyeden már úgy érzed, hogy csak kudarcok és akadályok követik egymást, akkor az azért lehet, mert az nem a te utad. Ha már régóta nem ért siker a munkádban, pedig komoly erőfeszítéseket teszel, akkor érdemes átgondolnod, hogy valóban az csinálod-e, amit szeretsz.

Olvastad már?  Az univerzum 4 törvénye, amiknek az alkalmazásával megváltoztathatjuk a világot

Gyakran azért kapsz egy sor akadályt az életedbe, hogy vedd észreváltanod kell, menj a másik irányba. Dacolhatsz a sorssal, de ő fog nyerni. Ha valami nem kell az életedbe, engedd el, hogy rálelhess a te utadra.

Véletlen találkozások

Na, ilyenek nincsenek. Mindenki okkal találkozik a másikkal. Oka van annak, hogy azok az emberek vesznek körül, akik jelen vannak az életedben, de az sem véletlen, hogy az a főnököd, aki.

Mindig olyan embereket kapsz majd magad mellé, akik valamit tanítanak. És általában pont jókor jönnek az új emberek – lehet, hogy még nem tudod, milyen szerepük lesz, de a nálad nagyobb erők már ezen munkálkodnak.

Ezért légy nyitott és engedj be minél több embert az életedbe. Nem kell mindenkivel életre szóló barátságot kötnöd, egyszerűen csak hagyd, hogy olyan embereket sodorjon melléd a sors, akiktől valami pluszt kaphatsz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást