Életmód / Ezotéria

Mi az életfeladatod? Ismerd meg a karmádat a számmisztika segítségével

Életfeladat

5

Ha a karmikus számod az 5, akkor nagyon kell vigyáznod a függőségekkel kapcsolatban. Ezt a számot azok az emberek kapják, akik előző életükben nem tudtak helyesen mértéket tartani, és a nagy túlzások voltak rájuk jellemzőek – ezeket a hibákat most nem szabad elkövetned!

6

A 6 a karmikus számok közül a család és a házasság száma. Ebben az életedben a családért kell dolgoznod, egy harmonikus házasságot kell kialakítanod, mert az előző életedre a rossz házasság és a családi viszály volt a jellemző.

7

A 7 az a karmikus szám, amely a lelki fejlődéshez, a spiritualitáshoz tartozik. Neked ebben az életben az a dolgod, hogy az ezzel kapcsolatos bölcsességeidet átadd másoknak, anélkül, hogy ítélkeznél afelett, ők hogyan élik az életüket.

8

A 8 a bőség és a jólét karmikus száma. Ez nem azt jelenti, hogy eredendően tejben-vajban fürösztenek, éppen ellenkezőleg: az elején akár juthat neked nagyon kevés is, de ha ügyesen fektetsz be, ügyesen dolgozol, akkor bőségben lehet részed.

9

Ha ez a karmikus számod, akkor ebben az életedben sokkal önzetlenebbé kell válnod, mert a korábbiban valószínűleg magadat, a saját céljaidat tartottad csak a szemed előtt. A 9 az önzetlen segítségnyújtás, az empátia, a másokért való cselekvés száma.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW