Életmód / Ezotéria

Mi az életfeladatod? Ismerd meg a karmádat a számmisztika segítségével

Életfeladat

1

Ha a karmikus számod az 1, akkor ez arra figyelmeztet téged, hogy sokkal több önállóságot kell tanulnod, sokkal több függetlenséget kell gyakorolnod. Az előző életedben valószínűleg olyan típus voltál, aki nagyon másokra támaszkodott, és mások határozták meg az életét. Most ne kövesd el ugyanezt a hibát!

2

A 2 a karmában az intuíció száma, amely azért lehet a karmikus számod, mert egy korábbi életedben több súlyosabb rossz döntést is meghoztál. A jelenlegi életedben meg kell tanulnod jobban figyelned a megérzéseidre, és ezekre hagyatkozni a döntéshelyzetekben.

3

Ha a karmikus számod a 3, akkor valószínűleg olyan típus vagy, aki nehezen tart egyensúlyt a kötelességekre és a szórakozásra szánt idő között. Ebben az életedben meg kell tanulnod helyesen beosztani az idődet és az energiáidat, hogy egyensúlyba kerüljön a munka és a szabadidő.

4

Ha a 4 a te számod, akkor a karma arra figyelmeztet, hogy keményebben kell dolgoznod másoknál, ha sikereket akarsz elkönyvelni. Az előző életedben valószínűleg könnyedén az öledbe hullottak a dolgok, ezért most törlesztened kell egy kicsit, és több energiát beletenni a feladataid elvégzésébe.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW