Eláruljuk, miként befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Eláruljuk, miként befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Címlap / Életmód / Ezotéria / Eláruljuk, miként befolyásolja az életutadat a születési hónapod / 3. oldal

Szeptember

Szeptember szülötteként magas elvárásaid lehetnek másokkal szemben, ezért gyakran érhetnek csalódások. Rossz tulajdonságaid közé tartozik, hogy makacs vagy és kissé haragtartó.

Maximalista vagy, mindig a legjobbra törekszel, nem elégszel meg a kevéssel. Alapvetően kedves személyiség jellemez, szívesen és örömmel segítesz másokon.

Sajnos hajlamos vagy a depresszióra, ha sikerre vágysz, próbálj meg ne túl kemény lenni önmagaddal szemben. Ha párkapcsolatról van szó, igen válogatós vagy, ám ha megtalálod a nagy Őt, hűséges vagy hozzá.

Október

Október szülöttei rendkívüli módon vágynak a harmóniára és a stabilitásra. Ha te is ekkor láttad meg a napvilágot, akkor utálsz vitatkozni, ha teheted, elkerülöd a konfrontációt.

Nagyon fontosak számodra a barátaid, igazán szereted őket és aktív társadalmi életet élsz. Nagyon szeretsz beszélgetni, szinte mindig van melletted valaki, de ettől eltekintve rendre megőrzöd független személyiségedet.

Többnyire mindig eléred azt, amire vágysz, köszönhetően a kitartásodnak, na és a szerencsédnek. Előfordulhat, hogy gyakran gyötör a migrén, idősebb korban pedig magas lehet a koleszterinszinted.

November

November szülötteként igazán titokzatos személyiség vagy, valódi érzéseidet többnyire rejtegeted mások előtt. Nem szereted, ha mások mondják meg, mit csinálj, mindig a saját utadat akarod járni.

Bátor vagy, szeszélyes és szenvedélyes. Határozott jellem vagy, többnyire pozitívan állsz az élet dolgaihoz. Gyakran stresszelsz a pénzügyek miatt, pedig nem kellene, mindig keményen dolgozol.

Tele vagy ötletekkel és tervekkel, akkor érzed jól magad, ha sikeres lehetsz. Légy óvatos, ha nem vigyázol a szívedre, idősebb korodban problémáid lehetnek vele.

December

Ha decemberben láttad meg a napvilágot, akkor igazán kalandvágyó vagy és rendkívül nagylelkű. Nem tudsz sokáig egy helyben maradni, mindig menned kell valahova.

Rendkívül szórakoztató vagy, a barátaid nagyon szeretnek veled lenni. Jellemzően szerencsés típus vagy, igaz ez a pénzügyeidre és a párkapcsolataidra is.

Nem szereted, ha korlátoznak, többnyire gyorsan meghozod a döntéseket, hamar türelmetlenné válsz. Ambícióidnak és szorgalmadnak hála nagy jövő elé nézel. Könnyen depresszióba eshetsz, az egészségügyi problémák közül pedig van rá esély, hogy asztmássá válsz.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást