Szerelem / Szex

Egykori pornószínésznők mesélnek a szexipar brutális árnyoldaláról

Ugyan a legtöbb felnőttfilmes színésznő azt nyilatkozza, hogy csak olyan jelenetet vállal, amit ő maga is élvez, az ipart maga mögött hagyó előadók egy teljesen más képet festenek arról, hogy mi folyik a háttérben: nemi betegségek, drogfüggőség és férfiak, akik a nőket egy darab húsként kezelik. Az alábbi tíz pornósztár ma már nem fél a szexipar brutális árnyoldaláról mesélni.

Traci Lords

Bántalmazó családban nőttem fel, tíz éves voltam, mikor megerőszakoltak és tizenöt évesen elszöktem otthonról. A pornó általi ismertséggel úgy éreztem, visszavághatok a világnak, holott valójában csak annyit értem el, hogy tizennyolc éves koromra komoly alkohol- és drogfüggővé váltam.

 

Jesse Jewels

Amit a szexipar művel a nőkkel, beteges és felháborító. A legtöbb színésznő olyan, mint egy zombi, próbálnak érzéketlennek mutatkozni a megaláztatásokkal szemben.  Volt, hogy olyan férfi sztárral kellett dolgoznom, akivel nem akartam, mert már rossz híre volt a szakmában. A producer azt mondta, akkor fizetés nélkül hazamehetek, így belementem és szörnyű élmény volt.

Elizabeth Rollings

Egy brutális „többfiús-jelenet” után egy tucat férfi spermája volt az arcomon, az egész testem sajgott, izzadtam, remegtem és még húsz percig így kellett maradnom, hogy a megfelelő felvételek elkészüljenek. A megaláztatás érzése fájt mégis a legjobban.

Jersey Jaxin

Lájtosabb filmekkel kezdtem a pályát, majd egyre durvább filmeket forgattam, mert a menedzserem erőltette. A végén minden egyes forgatás után úgy éreztem napokig, mintha a belső szerveim ki akarnának szakadni és még olyan filmeket is elvállaltam, ahol a férfiak ököllel ütöttek.

Nadia Styles

A legelső filmem után két nappal kiderült, hogy gonorrheám van. Öt éven keresztül dolgoztam a szexiparban és elmondhatom, hogy 2-4 havonta kaptam el valami betegséget, legtöbbször a már említett kankót és chlamydiát.

Reproductive Health Supplies Coalitiion/unsplash.com

Tamra Toryn

Ugyanazon a napon tudtam meg, hogy terhes vagyok és azt, hogy egy olyan nemi betegségem is van, ami kizárja, hogy megtartsam a babát. Az abortusz olyan traumatikus élmény volt, hogy hetekig sírtam és a mai napig gyűlölöm magam érte.

Sierra Sinn

Rögtön a legelső filmemben anális szexre kényszerítettek. Az ügynököm nem említette, hogy erre is sor kerül majd, ha ezt tudom, akkor el sem vállaltam volna a munkát. Már fél napja dolgoztam, mikor kiderült, mi a következő jelenet és a rendező megfenyegetett, hogy egy fillér nélkül hazaküld, ha nem csinálom meg. Iszonyúan fájt de senkit nem érdekelt, a partneremet főleg nem, aki végig durva volt. Végül csak feleannyit kaptam, mint amennyiben megállapodtunk, mert a sírás miatt többször le kellett állnunk a forgatással.

Crissy Moran

Mindenki drogozik: a férfiak egészségtelen potencia növelőkkel és kokainnal tömik magukat, a nők pedig Vicodinnal és Xanaxszal. Annyira megviseltek a forgatások, hogy drogok nélkül folyamatosan pánikrohamaim voltak és késsel vagdostam magam. Egy túladagolás után döntöttem úgy, hogy befejezem.

 

Becca Brat

Aki a pornóiparban dolgozik, nem egészséges lelkületű, bármennyire is nyilatkozza az ellenkezőjét úton-útfélen. Az csak egy álca, ami a rajongóknak szól, hogy vegyék meg a filmeket. Volt, hogy az ügynököm felpofozott mert nem vállaltam el egy brutális jelenetet. Senkit nem érdekel, ha sírsz és könyörögsz, hogy álljanak le, csak az a fontos hogy felvegyék a jelenetet és hazamenjenek.

Lara Roxx

Azt hittem, a tesztek érvényesek és ez egy tiszta ipar, de tévedtem. Óvszer nélkül vállaltam jelenetet Darren Jamesszel és azóta HIV pozitív vagyok, ahogy négy másik korábbi partnernője is.