Egykérdéses személyiségteszt, ami felfedi, mi a legfontosabb az életedben

Egykérdéses személyiségteszt, ami felfedi, mi a legfontosabb az életedben

Címlap / Életmód / Lélek / Egykérdéses személyiségteszt, ami felfedi, mi a legfontosabb az életedben

Képzeld el magad előtt, hogy otthon vagy a gyermekeiddel: az idősebb alszik, míg a legkisebb, aki csak néhány hónapos, elkezd sírni. Ezzel egy időben a mobiltelefonod éktelen csörgésbe kezd, valaki pedig ott áll kocsival a kapu előtt, és dudál neked, jelezve, hogy hozott valamit.

Ráadásul az ablakon kinézve azt is látod, hogy elkezdett esni az eső: a gond, hogy az összes ruha kint szárad a teraszon. A fenti szituációban mi a legelső dolog ezek közül, amit megteszel?

  1. Odamegyek a kisbabámhoz, és rögtön kézbe veszem.
  2. A telefonhoz megyek, és megnézem, ki keres.
  3. Rohanok is ki a ruhákért, nehogy újra kelljen mosni.
  4. Megyek, és megnézem, ki jött, és mit hozott nekem.

Lássuk, miről árulkodik a válaszod!

Egykérdéses személyiségteszt
AntonioGuillem/istockphoto.com

Ha a kisbabádhoz mész először

Ez alapján te egy nagyon családközpontú, gondoskodó, és közben kötelességtudatos ember vagy. Számodra mindig a szeretteid szerepeltek a prioritási lista élén, minden más utánuk következik. Ebbe beleértjük azt is, hogy sokszor saját magadat is hátra sorolod, és elfelejted, hogy időnként neked is kijár a valódi pihenés. Erre jobban oda kell figyelned!

Az biztos, hogy ha már van gyereked, nagyon jó anya vagy, és ha még nincs, egy nap biztosan az leszel, mert a szíved hatalmas, és nagyon is a helyén van! Szerencsések a barátaid és a szeretteid, hogy mindig ott állsz melletük.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást