Életmód / Ezotéria

5 egyértelmű bizonyíték a szellemvilág létezésére

Bonnie és Clyde

Bonnie Parker és Cyde Barrow, a hírhedt szerelmespár a világgazdasági válság idején követte el bűntetteit. Bonnie 19, Clyde 21 éves volt ekkor. 1930 januárjában találkoztak először.

Ekkor Clyde visszaeső betörőként és autótolvajként már többször megjárta a börtönt. Később a férfi még többször börtönbe került, majd 1932 februárjától kezdve már együtt követték el szörnyű bűncselekményeiket: gyilkosságot, rablást, emberrablást. 1934. május 23-án haltak meg, amikor az autójukat szitává lőtték.

Az út mellett emléktábla jelzi a golyózápor helyét. A tábláról készült képeken sokszor elmosódott, kísérteties figurák látszanak. 

Al Capone hangszere

New York Brooklyn körzetében született, a családja Nápolyból származik. Nagy hatalmú, könyörtelen bandavezér volt az 1920-as és ’30-as években, Chicagóban.

Egy gyilkosságot sem tudtak rábizonyítani, végül adócsalás miatt tartóztatták le. Az Alcatrazba került, ahol az egészsége megromlott. Agyvérzést, majd tüdőgyulladást kapott.

A börtönben azóta néha Al Caponéra utaló furcsa jelenségeket tapasztalnak. Például egykori cellájából időnként bendzsó pengetése hallatszik.

Fantom teremtmények

Egy angliai város, Bath színházában fantom pillangó röpköd. Első alkalommal 1948-ban, a karácsonyi előadáson tűnt fel, amikor pillangóbalettet mutattak be. A pillangó azóta egyetlen fellépést sem hagyott ki, minden este átrepül a színpad felett. 

Angliában a mai napig sokfelé látnak fantomkutyát. Általában annak jelenik meg, akinek valakije épp akkor meghal. Egyszer egy kis településen a vihar elől az emberek egy templomban kerestek menedéket.

A villámok fényében hirtelen egy kísérteties külsejű fekete kutya bukkant fel. A templomtorony ledőlt, és a tetőt átszakítva a látogatókra zuhant. A templom északi ajtaján még mindig láthatóak a szörnyeteg tüzes leheletének nyomai. 

Az Orient expressz

1923-ban öngyilkosság történt az Orient expresszen. A férfi Amszterdamból menekült főnöke elől, akitől egy erszény gyémántot lopott.

Amikor felszállt a vonatra, azt hitte, hogy sikerült leráznia üldözőit, de a rendőrség már várta a következő állomáson. Mihelyt a vonat Würzburgba ért, az egyik luxuslakosztályban főbe lőtte magát, hogy ne tudják elkapni.

Az eset óta a würzburgi állomáshoz közeledve az alvó utasok pisztolylövés hangjára riadnak fel, és hirtelen az az érzésük támad, hogy nincsenek egyedül a fülkében. 

A bolygó hollandi

Története a 17. századból származik. Ezt örökítette meg Wagner A bolygó hollandi című operájában. Mint minden legendában, ebben a történetben is rejlik némi igazság.

Olvastad már?  Már az ókorban is ezzel fogytak! 3 napos mintaétrend

1680-ban Amszterdamban elindult egy hajó a Holland Kelet-India egyik kikötője felé. Miután megkerülték a Jóreménység-fokot, pusztító viharba kerültek.

A hajó emeletnyi hullámok között bukdácsolt, és a legénység életét vesztette. A kapitány és matrózai arra ítéltettek, hogy örök időkig hajózzanak. 

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást