Életmód / Ezotéria

5 egyértelmű bizonyíték a szellemvilág létezésére

Bonnie és Clyde

Bonnie Parker és Cyde Barrow, a hírhedt szerelmespár a világgazdasági válság idején követte el bűntetteit. Bonnie 19, Clyde 21 éves volt ekkor. 1930 januárjában találkoztak először.

Ekkor Clyde visszaeső betörőként és autótolvajként már többször megjárta a börtönt. Később a férfi még többször börtönbe került, majd 1932 februárjától kezdve már együtt követték el szörnyű bűncselekményeiket: gyilkosságot, rablást, emberrablást. 1934. május 23-án haltak meg, amikor az autójukat szitává lőtték.

Az út mellett emléktábla jelzi a golyózápor helyét. A tábláról készült képeken sokszor elmosódott, kísérteties figurák látszanak. 

Al Capone hangszere

New York Brooklyn körzetében született, a családja Nápolyból származik. Nagy hatalmú, könyörtelen bandavezér volt az 1920-as és ’30-as években, Chicagóban.

Egy gyilkosságot sem tudtak rábizonyítani, végül adócsalás miatt tartóztatták le. Az Alcatrazba került, ahol az egészsége megromlott. Agyvérzést, majd tüdőgyulladást kapott.

A börtönben azóta néha Al Caponéra utaló furcsa jelenségeket tapasztalnak. Például egykori cellájából időnként bendzsó pengetése hallatszik.

Fantom teremtmények

Egy angliai város, Bath színházában fantom pillangó röpköd. Első alkalommal 1948-ban, a karácsonyi előadáson tűnt fel, amikor pillangóbalettet mutattak be. A pillangó azóta egyetlen fellépést sem hagyott ki, minden este átrepül a színpad felett. 

Olvastad már?  A 4 legemlékezetesebb, tűzforró filmes jelenet

Angliában a mai napig sokfelé látnak fantomkutyát. Általában annak jelenik meg, akinek valakije épp akkor meghal. Egyszer egy kis településen a vihar elől az emberek egy templomban kerestek menedéket.

A villámok fényében hirtelen egy kísérteties külsejű fekete kutya bukkant fel. A templomtorony ledőlt, és a tetőt átszakítva a látogatókra zuhant. A templom északi ajtaján még mindig láthatóak a szörnyeteg tüzes leheletének nyomai. 

Az Orient expressz

1923-ban öngyilkosság történt az Orient expresszen. A férfi Amszterdamból menekült főnöke elől, akitől egy erszény gyémántot lopott.

Amikor felszállt a vonatra, azt hitte, hogy sikerült leráznia üldözőit, de a rendőrség már várta a következő állomáson. Mihelyt a vonat Würzburgba ért, az egyik luxuslakosztályban főbe lőtte magát, hogy ne tudják elkapni.

Az eset óta a würzburgi állomáshoz közeledve az alvó utasok pisztolylövés hangjára riadnak fel, és hirtelen az az érzésük támad, hogy nincsenek egyedül a fülkében. 

A bolygó hollandi

Története a 17. századból származik. Ezt örökítette meg Wagner A bolygó hollandi című operájában. Mint minden legendában, ebben a történetben is rejlik némi igazság.

1680-ban Amszterdamban elindult egy hajó a Holland Kelet-India egyik kikötője felé. Miután megkerülték a Jóreménység-fokot, pusztító viharba kerültek.

A hajó emeletnyi hullámok között bukdácsolt, és a legénység életét vesztette. A kapitány és matrózai arra ítéltettek, hogy örök időkig hajózzanak. 

Olvastad már?  Lelki harmónia horoszkóp - Hogy alakul a lelki harmóniád idén?