Megszületett szlogeníró pályázatunk eredménye

bien.hu
Írta: ,

Egy hónappal ezelőtt újabb mérföldkőhöz érkezett életünk. Oldalunk teljes átalakuláson ment keresztül, az újdonság varázsában pedig veletek is szerettünk volna osztozni. Külsőnk megújulásához kapcsolódóan ezért pályázatot hirdettünk, amely során arra vállalkoztunk, hogy felkutatjuk a legkreatívabb szlogent.

A versenyre lelkes amatőrök, tanulók és szakmabeliek is jelentkezhettek, és büszkén mondhatjuk, hogy eredményesen, sikerélménnyel zártuk a megmérettetést. Három hét alatt közel 800 jelige érkezett hozzánk, amelyből öttagú zsűri választotta ki a legjobb mottókat.

Katona Szilvia, Életem gardróbja pályázata első látásra elnyerte tetszésünket, bízunk benne, hogy számotokra is azt a világot tükrözi, amit a Biennel nap mint nap szeretnénk megteremteni számotokra.

Az első helyezett szlogenjének felhasználásán túl fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget biztosítsunk a tapasztalattal rendelkezők számára ismereteik bővítésére, elmélyítésére, a pályakezdőknek pedig a fejlődésre és tehetségük kibontakoztatására, így szakmai tanfolyamokon történő részvétellel, továbbá gyakornoki pozíció felajánlásával díjazzuk nyerteseinket.

Díjazottak és nyereményeik:

  1. Katona Szilvia: Életem gardróbja - Budapest ADSchool Reklámszövegíró tanfolyamán történő részvétel
     
  2. Kórógyi Anita: Minden színében nő! - Részvétel az 5K Központ „Online vagyok” – Blogírás és online kommunikáció kurzusán
     
  3. Tarján Eszter: A nők ezer színe - Egy hónapig tartó gyakornoki lehetőség a bien.hu-nál és a Ferling PR Kft.-nél

Minden résztvevőnek szívből gratulálunk!