Karácsonyi ragyogás ajándékba!

Karácsonyi ragyogás ajándékba!
Karácsony közeledtével mindannyian szeretnénk néha kiszabadulni a hétköznapok egyhangúságából, főként a téli szürkeség idején, akár egy meghitt, andalító este erejéig, amikor egy meleg fürdő és a pislákoló gyertyafény hangulata magával ragad. Mivel számunkra Te vagy a legfontosabb, ezért egy olyan élménnyel szeretnénk megajándékozni, ami segít még szebbé varázsolni az ünnepet. Karácsony alkalmából nyereményjátékot hirdetünk, amelynek keretében Lakatos Márk segítségével szépülhetsz meg.

Azért, hogy emlékezetes legyen a karácsony, egy exkluzív hairstylinggal szeretnénk kedveskedni neked, hiszen egy nő számára különösen fontos a megfelelő hajkorona, mivel ezzel fejezi ki páratlan és elragadó személyiségét. Lakatos Márk profi fodrász csapatának jóvoltából egyedülálló hajszépítésnek lehetsz részese, így csodálatos hajkölteménnyel újulhatsz meg az év legszebb ünnepén.

Karácsonyi ragyogás ajándékba!

Lakatos Márk, Magyarország legnépszerűbb stylistja szerint „A hajkorona adja meg egy nő ápoltságát, viszonyát önmagához, és egyben tükrözi egyéniségét” ezért fontos, hogy frizuránk lenyűgöző legyen, mégis megtaláljuk benne önmagunkat.

„A szerencsés nyertes hajának megújítása során figyelembe vesszük a vendég haj- és szemszínét, azt, hogy milyen bőrtípussal, illetve milyen alkattal rendelkezik. Többnyire közösen alakítjuk ki a megfelelő stílust, amit ő már eleve magában hordoz, csak még nem került felszínre. Célunk az egyéni jellemvonások kiemelése, nem a gyökeres átváltoztatás. A maximumot szeretnénk kihozni a hölgyekből, hogy a végén úgy nézzenek a tükörbe: „Ez igen, szép vagyok!”

„Hairstyling szolgáltatásunk mindig egy személyes beszélgetéssel kezdődik, amelyet hajszínre, fazonra és hajápolásra kiterjedő tanácsadás követ. Munkatársaim nem csak elkészítik, hanem megálmodják az elképzelésem szerinti frizurát. Megmutatjuk, hogy az otthoni hajápolást, frizurakészítést milyen apró technikákkal könnyítse meg a kedves vendég. Szeretnénk, hogy azt az utat, amit mutatunk neki, tovább tudja vinni a mindennapokban.” – árulja el Márk.

A tökéletes külső kialakításához elengedhetetlenül fontos a belső változás is. „Ez az első lépések egyike!” – vallja. „Muszáj az önbizalomra hatni és előcsalogatni egy-egy kényeztető, vagy átalakító nap alkalmával a hitet önmagukban. Azt tapasztalom, hogy a nap végére, amikor már túl vagyunk a frizurán, a gyönyörű sminken, a csillogó körmökön, a fotózáson, és sokat beszélgettünk, egy új ember áll előttem, akinek tulajdonképpen végigkövettem a csodálatos belső átalakulását is, éppúgy, mint a külsőt. Ez az igazi siker.”

De vajon mi okozza Márk népszerűségét? „Talán az, hogy mindig nyitott vagyok az emberekre, és nem munkaként fogom fel, amit csinálok, hanem egyfajta szenvedélyként. Barátként, tanácsadóként állok eléjük, igyekszem meghallgatni őket, hogyan vélekednek önmagukról, és ebből indulok ki.” 

Ha karácsonykor különlegesen ragyogó hajkoronára vágysz, küldd el nekünk legemlékezetesebb karácsonyi történetedet egy fotóval, és tölts el velünk egy felejthetetlen napot Márk szalonjában! A nyereményjáték részletei: www.Bien.hu/karacsony