Egészség / Életmód / Ezotéria

Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár idén a csillagjegyedre?

Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár idén a csillagjegyedre?

Bak

Mivel rád jellemző módon komoly energiát fektetsz a karrieredbe, gyakran a szabadidődet is arra szánod, hogy megcsináld a hátrahagyott feladataidat. Ezek után már magától értetődő, hogy rendszeresen azok a teendők esnek ki a listáról, amik halaszthatóak, így gyakran a sport, az énidő szorul háttérbe.

Ez idővel sajnos egészségromláshoz vezethet: a levezetetlen stressz éppúgy rosszat tesz neked, mint a mozgáshiány. Nem túl erősek az ízületeid, problémák lehetnek a csontjaiddal és a fogaiddal is adódhatnak nehézségek ebben az évben. Ezekre a területekre érdemes fokozott figyelmet fordítanod!

Vízöntő

Az egészségeddel kapcsolatosan jó hírek elé nézhetsz, amit nem kizárólagosan annak köszönhetsz, hogy szerencsés bolygóállások várnak rád. Idén végre mindent megteszel azért, hogy javíts az egészségügyi állapotodon.

Mindent megteszel, hogy elérd a lelki egyensúlyt, mert már pontosan tudod, ez milyen nagy hatást gyakorol az egészségügyi állapotodra. Idén hajlasz afelé, hogy alternatív kezeléseken, terápiákon vegyél részt, amik nem csak az egészségedre, hanem az energiáidra is nagyszerű hatást gyakorolnak – és hát őszintén szólva, az elmúlt évek fényében, teljesen rád is férnek. 

Halak

Az egészségedre az idei évben kifejezetten nagy hangsúlyt kell fektetned, mert a bolygóállások sajnos nagyon kedvezőtlennek mutatkoznak. Nem kell persze megijedned, de vedd komolyabban a figyelmeztető jelzéseket és minden esetben hagyj elég időt magadnak a regenerálódásra, pihenésre, feltöltődésre.

Sokat segít a minőségi alvás, Halak jeggyel pedig különösen fontos a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás. Nem vagy a versenysportok híve, de jól jönnek azok a mozgásformák, amik egyensúlyba hoznak: az úszás, a jóga, a pilates is sokat segíthet, ha az egészséged megőrzése a cél.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást