Egészség / Életmód / Ezotéria

Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár idén a csillagjegyedre?

Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár idén a csillagjegyedre?

Rák

Sajnos, ahogy sok más jegy, úgy a Rákok is gyakran stresszelnek: ennek leggyakoribb eredménye valamilyen emésztési gond, gyomor- vagy bélpanasz, amivel az idei évben is kalkulálhatsz. Érzékeny területed még a méhed, a melleid, ezért most sem szabad elfeledkezned a szokásos nőgyógyászati kontrollról.

Nehéz feladat, különösen ebben az évben, amikor a karriered komolyan ívelhet felfelé az év második részében, de igyekezz keveset aggodalmaskodni! Ellenkező esetben borítékolhatod, hogy felborul az emésztésed és súlyos esetbe, vagy hosszabb távon akár még gyomorfekélyed is kialakulhat.

Oroszlán

Egész évben fontos lesz ügyelned arra, hogy időt szakíts a stressz levezetésre és a mozgásra. Nagyon mozgalmas lesz az éved, a párkapcsolatodban éppúgy komoly lesz a pörgés, mint a munkádban. Könnyen elfáradhatsz év végére, és a kimerülés nagyon legyengítheti az immunrendszeredet.

A rendszeres mozgással két legyet üthetsz egy csapásra: őrizheted az egészségedet és a felesleges, gátló energiáktól is megszabadulhatsz. A gyenge pontjaidra idén is fordíts figyelmet: a gerincoszlopod és a vérkeringésed különös gondoskodást és odafigyelést igényel.

Szűz

Mivel ez az év is bővelkedik majd stresszben, számolnod kell azzal, hogy az – egyébként sem túl erős – emésztőrendszered idén is rendre felmondja majd a szolgálatot.

Gyakori problémád lehet a puffadás, a hasmenés, vagy éppen a székrekedés, látszólag minden különösebb ok nélkül. Ezen a helyzeten rengeteget javíthatsz, ha tudatosabban ügyelsz az étkezésedre, illetve nem hanyagolod el a mozgást. Még a sűrű napjaid ellenére sem!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást