Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár még idén a csillagjegyedre?

Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár még idén a csillagjegyedre?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár még idén a csillagjegyedre?

Kos

A pihenés nem az erősséged, pedig nagy szükséged lenne rá. Bár úgy tűnik, a magánéletedben minden jól alakul, a karrieredben lehetnek döccenők és ez téged különösen stresszel, álló nap feszélyez. Sokszor a munkába, vagy éppen a tanulásba temetkezel, mert semmiképpen sem szeretnéd, ha hátrány érne, pedig az egészséged szempontjából ez egyáltalán nem előnyös.

Meg kell találnod a módját a lazításnak, a pihenésnek, mert az idegrendszered az egyik legsérülékenyebb pontod. Ha kimerülsz, azonnal jelentkezik a fejfájás, az idegesség és a stressz hosszútávon számos szervedre káros hatást gyakorolhat. Segíthet, ha lelki fronton erősíted magad és magasztosabb célokat állítasz fel magadnak, mint az anyagi és szakmai fejlődésed.

Bika

Ugyan a karrieredben és a párkapcsolatodban lehetnek fennakadások az év első felében, legalább az egészséged miatt nem kell komolyabban aggódnod. Az emésztésedre, az étkezési szokásaidra továbbra is kiemelted ügyelned kell, mert ez a gyenge pontod – hajlamos vagy túl sokat enni, ráadásul jellemző módon helytelenül megválasztott alapanyagokból.

Előfordulhat, hogy a hullámvölgyek miatt az evéshez fordulsz vigaszért, amitől persze csak még rosszabb kedved lesz, úgyhogy jobban teszed, ha más formában próbálod levezetni a felgyülemlett feszültséget. Tavasszal legyél óvatos, ebben az időszakban nagyobb esélye van a betegségeknek és a baleseteknek egyaránt.

Ikrek

Mivel az Ikrek jegyűek rendkívül aktívak, sportosak és pörgősek, különösen megviseltek lehetnek egy ilyen, korlátozásokkal teli évet követően. Persze, hűen az alapszemélyiségedhez, még ilyen körülmények mellett is képes vagy túlhajtani magadat és minden kiskapun belépsz, ami akár csak résnyire megnyílik előtted.

Úgy tűnik, az előttünk álló év ezen a téren nagy figyelmeztetéseket tartogat, a baleset veszélye sem kizárt, ha képtelen vagy visszavenni, és mindenáron erőn felül akarsz teljesíteni. Nagyban támogathatod az egészségedet, ha ügyelsz a kiegyensúlyozottabb életvitelre és elsajátítasz egy nyugtató hatású légzéstechnikát, valamint inkább a kevésbé veszélyes sportokat részesíted előnyben. 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást