Kényeztetésre vágysz? Az 5 legszuperebb masszázshely Budapesten

Bodnár Alexa
Írta: ,
Kényeztetésre vágysz? Az 5 legszuperebb masszázshely Budapesten

Nem csak télen esik jól egy spa-ban eltöltött délután, hiszen meleg ide vagy oda, nyáron is ugyanúgy szüksége van szervezetednek a felfrissülésre és relaxációra. Ilyenkor jó ötlet lehet, ha befizetsz egy klassz masszázsra, főként egy fesztiválózós hétvége után. Összegyűjtöttünk neked a legjobb fővárosi massszázshelyeket, ahol kikapcsolódhatsz nyáron is.

 
 
 
 
 
 
 
Mandala Day Spa, 13. kerület Budapest, Ipoly utca 8. Kép forrása: mandaladayspa.hu

A Mandala Day Spa-ban több mint 50 féle, nyugati és keleti kultúrák módszereit egyaránt felsorakoztató testmasszázst, illetve testkezelést ajánlanak.

Ezek között szerepelnek a legegyszerűbb svéd masszázstól kezdve a relaxáló talp- és lábmasszázson át a kombinált masszázs rituálékig a legjobb módszerek.

Ha eltöltenél egy délutánt a luxus jegyében, akkor érdemes ebbe a szalonba látogatnod, ahol a berendezés és a belső terek leginkább egy keleti templomra vagy szentélyre emlékeztetnek.

Ha pedig egy igazán különleges masszázsra vágysz, akkor itt kipróbálhatod a deluxe csokoládémasszázst is.

mandaladayspa.hu

 
 
 
 
 
 
 
Sen Spa Masszázs, 2. kerület Budapest, Gábor Áron út 74-78. Kép forrása: eachoneteachone.tv

A Sen Spa szalonban a thai masszázs harmóniateremtő erejét tapasztalhatod meg, amely segít, hogy tökéletesen tudj relaxálni.

A hagyományos thai masszázs mellett aromaolajos, fej-hát-nyak- és talpmasszázst is kipróbálhatsz, és a különleges, tradicionális forró herbál masszázst is: ez utóbbi segít az izmok és ízületek gyógyításában úgy, hogy egy felgőzölt, 14 gyógynövényt tartalmazó textillabdával masszírozzák át a fáradt területeket.

senspamasszazs.hu

 
 
 
 
 
 
 

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!