Az 5 legszuperebb masszázshely Budapesten

Az 5 legszuperebb masszázshely Budapesten

Címlap / Életmód / Egészség / Az 5 legszuperebb masszázshely Budapesten

Nem csak télen esik jól egy spa-ban eltöltött délután, hiszen meleg ide vagy oda, nyáron is ugyanúgy szüksége van szervezetednek a felfrissülésre és relaxációra. Ilyenkor jó ötlet lehet, ha befizetsz egy klassz masszázsra, főként egy fesztiválózós hétvége után. Összegyűjtöttünk neked a legjobb fővárosi massszázshelyeket, ahol kikapcsolódhatsz nyáron is.

Magnolia Day Spa, 5. kerület Budapest, Zoltán utca 3.

A Magnolia Day Spa minden szezonban készül különlegességekkel: most nyáron a gránátalma antioxidáns hatását szeretnék kihasználni a fiatalabb bőr érdekében, ezért arc- és testkezeléseikbe is bevonták ezt az értékes gyümölcsöt.

Napsütötte és érzékeny bőrre is javasolják például a fügés-gránátalmás, C-vitaminban gazdag teljes testmasszázst, amely megnyugtatja és hidratálja is a bőrt, és gondoskodik a teljes testi-lelki harmóniáról.

Emellett keleti és trópusi, többek között indiai, ayurvédikus és chakra-masszázzsal is várnak, ha inkább egy hasonlón vennél részt.

magnoliadayspa.hu

Buddhattitude Spa, 5. kerület Budapest, Váci utca 34.

A Buddha-Bar Hotel Spa részlegén is érdemes elidőzni néhány alkalommal nyáron. A Spa célja, hogy a keleti és nyugati kultúrák keveredjenek egymással, és az ősi tradíciók vegyüljenek a természet jótékony erejével.

Választhatsz náluk teljes test, arc- és a test- és arcmasszázst kombináló masszázst is.

A teljes testmasszázsok közül érdemes az aromaterápiával egybekötött zen masszázst kérned, vagy a hagyományos deep tissue masszázst, amely az izmok krónikus feszültségállapotát tudja oldani, így ha nagyon stresszes vagy, és ezt már a hátadon is megérzed, akkor megéri erre befizetned.

buddhabarhotel.hu

GyógyMasszázs Centrum, 13. kerület Budapest, Szent István körút 28.

Ha nem csak egy egyszerű nyári ellazulós masszázst szeretnél, hanem bizonyos pontjaidon fájdalmat érzel, vagy nagyon stresszes vagy, akkor érdemes ellátogatnod a GyógyMasszázs Centrumba.

A különböző betegségek kezelése mellett a megelőzésben is tökéletesek lehetnek a szalon által kínált masszázsok.

A nyirok- és gyógymasszázs mellett választhatsz az ayurvédikus-, thai-, svéd-, lávaköves és cellulitmasszázsok közül is, és kipróbálhatod a reflexológus-talpmasszázst is.

gyogymasszazscentrum.com

Sen Spa Masszázs, 2. kerület Budapest, Gábor Áron út 74-78.

A Sen Spa szalonban a thai masszázs harmóniateremtő erejét tapasztalhatod meg, amely segít, hogy tökéletesen tudj relaxálni.

A hagyományos thai masszázs mellett aromaolajos, fej-hát-nyak- és talpmasszázst is kipróbálhatsz, és a különleges, tradicionális forró herbál masszázst is: ez utóbbi segít az izmok és ízületek gyógyításában úgy, hogy egy felgőzölt, 14 gyógynövényt tartalmazó textillabdával masszírozzák át a fáradt területeket.

senspamasszazs.hu

Mandala Day Spa, 13. kerület Budapest, Ipoly utca 8.

A Mandala Day Spa-ban több mint 50 féle, nyugati és keleti kultúrák módszereit egyaránt felsorakoztató testmasszázst, illetve testkezelést ajánlanak.

Ezek között szerepelnek a legegyszerűbb svéd masszázstól kezdve a relaxáló talp- és lábmasszázson át a kombinált masszázs rituálékig a legjobb módszerek.

Ha eltöltenél egy délutánt a luxus jegyében, akkor érdemes ebbe a szalonba látogatnod, ahol a berendezés és a belső terek leginkább egy keleti templomra vagy szentélyre emlékeztetnek.

Ha pedig egy igazán különleges masszázsra vágysz, akkor itt kipróbálhatod a deluxe csokoládémasszázst is.

mandaladayspa.hu

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!