Az 5 legszuperebb masszázshely Budapesten

Írta: ,

Nem csak télen esik jól egy spa-ban eltöltött délután, hiszen meleg ide vagy oda, nyáron is ugyanúgy szüksége van szervezetednek a felfrissülésre és relaxációra. Ilyenkor jó ötlet lehet, ha befizetsz egy klassz masszázsra, főként egy fesztiválózós hétvége után. Összegyűjtöttünk neked a legjobb fővárosi massszázshelyeket, ahol kikapcsolódhatsz nyáron is.

 
 
 
 
 
 
 
Magnolia Day Spa, 5. kerület Budapest, Zoltán utca 3. Kép forrása: magnoliadayspa.hu

1/5 Magnolia Day Spa, 5. kerület Budapest, Zoltán utca 3.

A Magnolia Day Spa minden szezonban készül különlegességekkel: most nyáron a gránátalma antioxidáns hatását szeretnék kihasználni a fiatalabb bőr érdekében, ezért arc- és testkezeléseikbe is bevonták ezt az értékes gyümölcsöt.

Napsütötte és érzékeny bőrre is javasolják például a fügés-gránátalmás, C-vitaminban gazdag teljes testmasszázst, amely megnyugtatja és hidratálja is a bőrt, és gondoskodik a teljes testi-lelki harmóniáról.

Emellett keleti és trópusi, többek között indiai, ayurvédikus és chakra-masszázzsal is várnak, ha inkább egy hasonlón vennél részt.

magnoliadayspa.hu

 
 
 
 
 
 
 

2/5 Buddhattitude Spa, 5. kerület Budapest, Váci utca 34.

A Buddha-Bar Hotel Spa részlegén is érdemes elidőzni néhány alkalommal nyáron. A Spa célja, hogy a keleti és nyugati kultúrák keveredjenek egymással, és az ősi tradíciók vegyüljenek a természet jótékony erejével.

Választhatsz náluk teljes test, arc- és a test- és arcmasszázst kombináló masszázst is.

A teljes testmasszázsok közül érdemes az aromaterápiával egybekötött zen masszázst kérned, vagy a hagyományos deep tissue masszázst, amely az izmok krónikus feszültségállapotát tudja oldani, így ha nagyon stresszes vagy, és ezt már a hátadon is megérzed, akkor megéri erre befizetned.

buddhabarhotel.hu

 
 
 
 
 
 
 
GyógyMasszázs Centrum, 13. kerület Budapest, Szent István körút 28. Kép forrása: m.flickr.com

3/5 GyógyMasszázs Centrum, 13. kerület Budapest, Szent István körút 28.

Ha nem csak egy egyszerű nyári ellazulós masszázst szeretnél, hanem bizonyos pontjaidon fájdalmat érzel, vagy nagyon stresszes vagy, akkor érdemes ellátogatnod a GyógyMasszázs Centrumba.

A különböző betegségek kezelése mellett a megelőzésben is tökéletesek lehetnek a szalon által kínált masszázsok.

A nyirok- és gyógymasszázs mellett választhatsz az ayurvédikus-, thai-, svéd-, lávaköves és cellulitmasszázsok közül is, és kipróbálhatod a reflexológus-talpmasszázst is.

gyogymasszazscentrum.com

 
 
 
 
 
 
 
Sen Spa Masszázs, 2. kerület Budapest, Gábor Áron út 74-78. Kép forrása: eachoneteachone.tv

4/5 Sen Spa Masszázs, 2. kerület Budapest, Gábor Áron út 74-78.

A Sen Spa szalonban a thai masszázs harmóniateremtő erejét tapasztalhatod meg, amely segít, hogy tökéletesen tudj relaxálni.

A hagyományos thai masszázs mellett aromaolajos, fej-hát-nyak- és talpmasszázst is kipróbálhatsz, és a különleges, tradicionális forró herbál masszázst is: ez utóbbi segít az izmok és ízületek gyógyításában úgy, hogy egy felgőzölt, 14 gyógynövényt tartalmazó textillabdával masszírozzák át a fáradt területeket.

senspamasszazs.hu

 
 
 
 
 
 
 
Mandala Day Spa, 13. kerület Budapest, Ipoly utca 8. Kép forrása: mandaladayspa.hu

5/5 Mandala Day Spa, 13. kerület Budapest, Ipoly utca 8.

A Mandala Day Spa-ban több mint 50 féle, nyugati és keleti kultúrák módszereit egyaránt felsorakoztató testmasszázst, illetve testkezelést ajánlanak.

Ezek között szerepelnek a legegyszerűbb svéd masszázstól kezdve a relaxáló talp- és lábmasszázson át a kombinált masszázs rituálékig a legjobb módszerek.

Ha eltöltenél egy délutánt a luxus jegyében, akkor érdemes ebbe a szalonba látogatnod, ahol a berendezés és a belső terek leginkább egy keleti templomra vagy szentélyre emlékeztetnek.

Ha pedig egy igazán különleges masszázsra vágysz, akkor itt kipróbálhatod a deluxe csokoládémasszázst is.

mandaladayspa.hu