A legjobb természetes izomlazító krémek, amiket érdemes beszerezni

A legjobb természetes izomlazító krémek, amiket érdemes beszerezni

Címlap / Életmód / Egészség / A legjobb természetes izomlazító krémek, amiket érdemes beszerezni

Az izomfájdalom vagy mozgásszervi fájdalom a mozgás kerüléséhez, rossz tartáshoz, ami aztán még erősebb fájdalomhoz vezet. Egy hatékony izomlazító krém ezért nem csak gyors enyhülést hoz, de a hosszabb távú problémák megelőzésében is a segítségedre lesz.

A lóbalzsam generációknak jelent megoldást

Ha a nagymamának fáj valahol, vagy te magad panaszkodsz neki az izommerevségről, feszülésről, máris tudja a megoldást: lóbalzsam! A hűsítő krém izomlazító hatással bír, így évtizedek óta jelent megoldást az izomfájdalmakra, bár az utóbbi időkben inkább izomlazító krém néven ismerik és keresik.

Az izomlazító krémek között ma már léteznek olyanok, amelyeket kifejezetten sportoláshoz, bemelegítéshez ajánlanak, hogy elkerüld a sérüléseket és javítsd az eredményeidet, de a sportkrémek mellett a klasszikus, eredeti izomlazító hatású krémek különféle betegségek (például reumatikus betegségek, sclerosis multiplex) esetén is enyhítik a fájdalmakat.

Hogyan hatnak az izomlazító krémek?

A sportolás előtti bemelegítésre vagy a sportolás utáni lazításra ajánlott izomlazító krémek is tartalmaznak gyulladáscsökkentőket, izomlazítókat. Érdemes kipróbálni a gyógynövény alapú lóbalzsamokat, mert ezek káros mellékhatások, a szervezet fölösleges terhelése nélkül képesek a panaszok helyi szintű kezelésére.

A chilipaprika vagy a fahéj például természetes keringésfokozók, így segítenek a merev izmok átmelegítésében, ellazításában, a kúszó fajdbogyó – kivonatát tartalmazó krémek pedig természetes metil-szalicilátot tartalmaznak, ami fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása mellett átmelegítő, keringést serkentő hatással segíti az izomlazítást.

A levendulaolaj, rozmaringolaj, bergamottolaj, erdei fenyő-olaj szintén gyakori alapanyag az izomlazító gélek körében, mert ezek az olajok nyugtató, izomlazító, keringésjavító hatással bírnak.

Fáj és befeszült? Ezért nagyon jók a vény nélküli izomlazító krémek

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»