A rákgyilkos gyökér: edd ezt heti egy alkalommal

Nagy Niki
Írta: ,
A rákgyilkos gyökér: edd ezt heti egy alkalommal

Új kutatás vizsgálta a gyömbér rákölő hatását, és elképesztő eredményekre jutott – ez a gyökér lehet az első természetes rákgyógyír a világon, ha sikerül hatékony szert fejleszteni belőle.

A rák már népbetegség

Friss statisztikák szerint a rák évente nagyjából 7,6 millió ember haláláért felelős. Mondhatni, hogy korunk népbetegsége, mégsem tudunk igazán hatékony gyógyírt találni rá.

A gyógyszeres kezelések és a kemoterápia elenyésző százalékban segítenek, és kellemetlen, sokszor fájdalmas mellékhatásokkal járnak.

A kutatók ezért egyre inkább a természetesebb módszerek felé fordulnak – egy indiai kutatás például a gyömbér rákölő tulajdonságát vizsgálta, és döbbenetes eredményekre jutott.

Hatékony, és nem roncsol Kép forrása: greenkitchenstories.com

A kutatónők azt is bejelentették, hogy a rákgyilkos hatás mellett a 6-shogaol volt az a vegyület is, ami a legkevésbé károsította a nem rákos sejteket és szöveteket. Ez kifejezetten fontos, mivel a kemoterápia és a gyógyszeres kezelések egészséges szervekben is kárt tehetnek – ha még meg is gyógyítják a szervezetet, maradandó károsodásokat okozhatnak.

Eddig úgy hittük, hogy a nagyobb jó érdekében mondjuk egy alulműködő vese kis áldozatnak számít, most azonban esélyünk lehet arra, hogy minimális károsodás mellett gyógyíthassuk a betegséget.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!