5+1 tea puffadás ellen, ami az emésztéseden is javít

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 tea puffadás ellen, ami az emésztéseden is javít

Kép forrása: unsplash

Mindenki küzd időnként puffadással, de ha te azok közé tartozol, akik szinte állandóan tapasztalják a kellemetlen problémát, valószínűleg kipróbáltál már néhány gyógymódot. Az egyik leghatékonyabb megoldás azonban meglehet, hogy eddig elkerülte a figyelmedet. Ez pedig nem más, mint egy jól megválasztott tea, ami segíti az emésztést, és megnyugtatja a gyomrodat.

A borsmenta tea mentolos íze nem csak egyedi aromát ad a teának, de gyógyító hatással is bír. Mivel gyulladás-csökkentő, így képes nyugtatni a gyomrodat, és segít a bélrendszernek pihenni.

Azáltal, hogy ezek mind lelassulnak, a gázok termelése is fokozatosan megszűnik, így kevesebb puffadást fogsz tapasztalni a borsmenta tea fogyasztását követően.

Ráadásul többek között fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, így a gázok okozta feszítő érzést is csökkenti!

A gyömbér teát sokan a megfázás ellen, torokfájdalmak során fogyasztják, pedig valójában ennek a csodaszernek a gyomorra gyakorolt hatásai is híresek!

Már a régi időkben is előszeretettel használták a beteg emésztőszerv gyógyítására, hiszen képes megszüntetni a hányingert, valamint segíti az emésztés működését is (ezért a terhesség alatt fellépő rosszullétek ellen rendkívül hatékony).

Kifejezetten ajánlják azoknak, akik IBS-sel (irritábilis bél szindrómával) küzdenek, tekintve, hogy gyulladás-csökkentő hatással bír.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!