Ezekre figyelj, ha nőgyógyászati vizsgálatra mész

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ezekre figyelj, ha nőgyógyászati vizsgálatra mész

Kép forrása: unsplash

Minden nőnek el kell mennie legalább kétévente nőgyógyászhoz, negyvenéves kor után pedig javasolt az évenkénti szűrés, ami – bár sokaknak kellemetlen – ténylegesen életet menthet. Mi mindenre kell figyelned, ha nőgyógyászhoz mész?
Hogyan válassz orvost?
A legtöbb embernek a pénztárcájától függ, hogy szak- vagy magánrendelésen tud-e részt venni, de szerencsére sokszor az államilag finanszírozott rendelőkben is találhatunk jó és kedves orvosokat.
 
Bármelyik oldalon is teszed le a voksodat, először mindenképpen érdemes érdeklődnöd az ismeretségi körödben, hogy kiket javasolnak, illetve kik az igazán jó szakemberek. 
 
Ha megengedheted magadnak, érdemes a magánrendelést választanod, hiszen ott az orvosnak érdeke, hogy visszatérő vendég legyél, ezért mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a kellemetlenségek minimálisra csökkenjenek. 
Szőrkérdés
Sokaknak az a legnagyobb dilemmája, hogy milyen fazonnal menjenek a nőgyógyászhoz, pedig ez az a kérdés, amin aztán tényleg nem kell sokat gondolkozni.
 
Egy nőgyógyász látott már bozontot, kopasz barackot, de még borostát, sőt, extrém piercingeket is, nem fog fennakadni semmin, amit odalent talál. 
 
Ennél fogva teljesen mindegy, hogy milyen fazont választasz, ha te jól érzed magadat benne, akkor nem kell azért változtatnod, mert részt veszel egy pár perces vizsgálaton.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv