Nem mindegy, milyen szemműtétet választasz! Ezt kell tudnod a FEMTO kezelésről (x)

Írta: ,

Manapság már számtalan látásjavító kezelés közül választhatunk, de nagyon fontos, hogy mindenképpen a számunkra legmegfelelőbb mellett döntsünk – éppen ezért érdemes alaposan utánajárni, melyik megoldással járunk a legjobban hosszú távon. Jelenleg a FEMTO kezelés az egyik legszéleskörűbben alkalmazható, és leghatékonyabb szemműtét a piacon – mondjuk is, miért!

High-tech megoldás Kép forrása: 500px.com

1/4 High-tech megoldás

A Sasszem FEMTO kezelés lényege két lézer munkájában áll: a femtolézer először egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső rétegeiből, majd az excimer lézer a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegen, ahol már nincsenek idegvégződések.

Az elmúlt évtizedekben elég világosan kiderült, hogy hiába létezik több lézer, mindig akad olyan páciens, akinek egyedi kezelésre lenne szüksége. A Sasszem FEMTO eljárás jobb megoldást nyújt a magasabb dioptriával élőknek.

Fájdalommentes kezelés Kép forrása: tumblr, mikaelsplayground

2/4 Fájdalommentes kezelés

Sokan azért ódzkodnak a szemműtétektől, mert a fejükben még mindig a régi, fájdalmas megoldások képei lebegnek – pedig, ahogy ez már a mai szemműtétek jelentős hányadára igaz, a Sasszem FEMTO kezelés sem jár fájdalommal.

A páciens gyakorlatilag semmilyen fájdalmat nem érez, hiszen a kezelés során nincs hámeltávolítás, így a gyógyulási idő is rövidebb.

Mindössze három hétig kell szemcseppeket használni, és akár másnap lehet vele utcára, munkahelyre menni – persze a megfelelő UV-szűrős védelemmel együtt.

A lehető legprecízebb eljárás Kép forrása: byrdie.com

3/4 A lehető legprecízebb eljárás

A Sasszem FEMTO kezelés során egy fejlett számítógép vezérli a lézert, amely garantáltan nem hibázik.

A hagyományos, rezgőkéses, kézzel végzett lebenykészítés ugyan sokkal olcsóbb eljárás, de olyan súlyos szövődményekkel járhat, amelyek a FEMTO kezelés esetén nem fordulhatnak elő.

A világ legprofibb sebésze sem vetekedhet egy csúcskategóriás lézer precizitásával.

Ha nagyon rossz a szemed, ezt válaszd Kép forrása: tumblr, chivapiano

4/4 Ha nagyon rossz a szemed, ezt válaszd

A lábadozási idő, a szemcseppezés és a fájdalomélmény faktorait kivéve a mai látásjavító beavatkozások már nagyjából ugyanazt az eredményt hozzák. Ha megtalálod a számodra legmegfelelőbb műtétet, nem igazán lesz különbség az eredményben, csak a módszerekben és az utána zajló felépülési szakaszban. Azonban más a helyzet, ha nagyon rossz a szemed: a Sasszem FEMTO kezelés ugyanis kifejezetten hatékony -6 dioptria felett, magasabb cylinder hibák esetében, valamint plusz dioptriáknál, amelyeknél a hagyományos műtétek csekélyebb eredményt érnének el. Az eddigi beavatkozások azt mutatták, hogy a FEMTO sokkal hatásosabb a nagyon rossz szem esetében, mint bármilyen más, egylézeres megoldás.

Teszteld ingyenes alkalmassági vizsgálaton, hogy milyen látásélesség érhető el nálad a Sasszem FEMTO kezeléssel!