Nem mindegy, milyen szemműtétet választasz! Ezt kell tudnod a FEMTO kezelésről (x)

Nagy Niki
Írta: ,
Nem mindegy, milyen szemműtétet választasz! Ezt kell tudnod a FEMTO kezelésről (x)

Manapság már számtalan látásjavító kezelés közül választhatunk, de nagyon fontos, hogy mindenképpen a számunkra legmegfelelőbb mellett döntsünk – éppen ezért érdemes alaposan utánajárni, melyik megoldással járunk a legjobban hosszú távon. Jelenleg a FEMTO kezelés az egyik legszéleskörűbben alkalmazható, és leghatékonyabb szemműtét a piacon – mondjuk is, miért!

High-tech megoldás Kép forrása: 500px.com

A Sasszem FEMTO kezelés lényege két lézer munkájában áll: a femtolézer először egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső rétegeiből, majd az excimer lézer a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegen, ahol már nincsenek idegvégződések.

Az elmúlt évtizedekben elég világosan kiderült, hogy hiába létezik több lézer, mindig akad olyan páciens, akinek egyedi kezelésre lenne szüksége. A Sasszem FEMTO eljárás jobb megoldást nyújt a magasabb dioptriával élőknek.

Fájdalommentes kezelés Kép forrása: tumblr, mikaelsplayground

Sokan azért ódzkodnak a szemműtétektől, mert a fejükben még mindig a régi, fájdalmas megoldások képei lebegnek – pedig, ahogy ez már a mai szemműtétek jelentős hányadára igaz, a Sasszem FEMTO kezelés sem jár fájdalommal.

A páciens gyakorlatilag semmilyen fájdalmat nem érez, hiszen a kezelés során nincs hámeltávolítás, így a gyógyulási idő is rövidebb.

Mindössze három hétig kell szemcseppeket használni, és akár másnap lehet vele utcára, munkahelyre menni – persze a megfelelő UV-szűrős védelemmel együtt.