Nem aludtál eleget? Így kapd össze magad koffein nélkül!

Gerber Petra
Írta: ,

Lásd be, azért bizonyosan sokszor előfordul veled is, hogy nem sikerül magad rendesen kialudni. Persze ennek számos oka lehet, azonban másnap szinte biztos azt is, hogy teljesítened kell, helyt kell állnod a munkában, úgy mintha az éjszaka pihentető lett volna, ilyenkor pedig sokan hajlamosak vagyunk azonnal a koffeinben keresni a megoldást, ám mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy egyéb más trükökkel is felturbózhatod a reggeled, majd pedig az egész napod? Nem hiszed? Akkor mutatjuk!

Ez nagyon bagatellnek hangzik, igen tudom, mégis a tojás hatékonyan képes feltölteni az energiaraktáraidat.

Sőt, a tojás nagyon könnyű reggelinek számít, így attól sem kell félned, hogy leterheled vele a gyomrod.

Ha reggelire megeszel két-három tojást, akár főtt, akár tükrös, akár rántotta formájában biztos lehetsz benne, hogy délig tartó lendületet kapsz és nem olcsó marketing szöveg, hanem a színtiszta valóság.

Nem hiszed? Akkor miért nem jársz utána?

Iszol te eleget? Kép forrása: Anna_Om/Depositphotos

Nyilván a víz kérdés a legnagyobb közhely, de még annak ellenére is, hogy rengeteget beszélünk róla, míg így is sokan produkálják a dehidratáltság tüneteit.

Ha napközben fájni kezd a fejed vagy úgy érzed hirtelen rád tört a fáradtság, akkor igyál meg egy nagy pohár vizet, ami garantáltan néhány perc alatt elűzi majd a fáradtságot.

A cukros üdítőket azonban inkább kerüld, mert azok csak a vércukorszinted nyomják fel, ami aztán nagyon hamar visszaeshet és fáradtabbnak érezheted magad, mint annak előtte.