Minden reggelt egy pohár vízzel indítottam: bemutatom, mi történt a testemmel

Kovács Andrea
Írta: ,
Minden reggelt egy pohár vízzel indítottam: bemutatom, mi történt a testemmel

Kép forrása: boggy22/depositphotos.com

Jól tudjuk, hogy mennyire fontos elegendő vizet inni napi szinten, de bármennyire is sok pozitív hatása van ennek, mégis könnyen megfeledkezünk róla. Ülünk a munkahelyünkön már órák óta, és azon kapjuk magunkat, hogy egy-két decinél többet még nem is ittunk. Sőt, ha jobban belegondolunk, otthon is csak egy kávé fért bele az időnkbe, és bár természetesen az is folyadéknak számít, közel sem olyan egészséges, mint a víz.

Erősödik az immunrendszerünk? Kép forrása: popsugar.com

Ahhoz, hogy az immunrendszerünket megerősítsük, meg kell adnunk a szervezetünknek mindazt, ami elengedhetetlen a mindennapokban: vitaminokat, mozgást és elegendő mennyiségű vizet.

Azzal, hogy minden reggel egy pohárral indítjuk a napot, nagyon sokat segíthetünk ebben a testünknek.

A leírások alapján ugyanis akik kipróbálták ezt a tesztet, nem kaptak el semmiféle megbetegedést a tesztidőszak alatt.

Tény, hogy míg január elején magam is éreztem, hogy kezdek legyengülni, a vízivást követően egy héttel nem volt semmi bajom, még így, az influenza szezonban sem.

Összesítés Kép forrása: cindyjinette.com

Noha hatalmas mértékű változást nem tapasztaltam, mégis pozitív eredménnyel zárult a teszt. Ismét bebizonyosodott, hogy a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás segít abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, egészségesebbek maradjunk, és nem utolsó sorban több figyelmet fordítsunk saját magunkra.

Ez a teszt tökéletes megoldás volt erre, és a jövőben is minden reggelemet egy pohár vízzel fogom indítani!

Ha te is ki szeretnéd próbálni a módszert, érdemes bizonyos szabályokkal megismerkedned. A legtöbben azt javasolják, hogy reggel, még fogmosás előtt igyál meg egy pohár vizet, és fokozatosan emeld az adagot.

Ezt követően ne egyél és ne igyál semmit háromnegyed órán át (kábé míg beérsz a munkahelyedre), majd ott nyugodtan egyél és igyál. Ezt követően 2 órán át várj az ebéddel, és próbáld meg betartani ezt a napi rutint.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!