Lazább, szárazabb a hüvely? – A leghatásosabb lézeres kezelés az intim testrészeid fiatalságáért

Bodnár Alexa
Írta: ,

A bőr és a test fiatalságának megőrzése minden nő számára fontos, hiszen ezek adják az igazi szépséget. Az idő múlása azonban nem csak a bőrünkön, hanem az intim testrészeinken is nyomot hagy: a várandósság, a szülés, a menopauza és a hormonális változások mind hatással vannak erre a területre. A panaszokra korábban csak a költséges és fájdalmas és kevésbé biztonságos műtét jelentett megoldást, azonban a tőlünk nyugatabbra fekvő országok után egy ideje már hazánkban is elérhető az intimlézeres kezelés, amely a legkorszerűbb módon, sebészeti beavatkozás nélkül nyújt segítséget. (x)

Milyen panaszok esetén javasolt az intim kezelés?

Az eltelt évek hatására az intim területeken jelentkező különböző problémákra kiváló módot kínál a korszerű és biztonságos intimlézeres kezelés. Ilyen panaszok lehetnek a hüvely falának meglazulása, ezáltal a rugalmasságának, feszességének gyengülése, a hüvelyszárazság, az irritáció és a visszatérő húgyúti fertőzések. Ha a hüvely szövete veszít a rugalmasságából, megnyúlhat a gátizomzat, a kisajkak és a hüvelybemenet pedig petyhüdtté válhat, ez pedig hatással lehet a komfortérzetünkre, emellett pedig párkapcsolatunkra és szexuális életünkre is kihathat.

Az idő előrehaladtával a kevésbé feszes gátizomzat kialakulása miatt megjelenhetnek vizelettartási zavarok, inkontinencia is, melyek esetében az intimlézeres kezelés bizonyítottan hatásos megoldást jelent. A beavatkozással szűkebbé, rugalmasabbá válhat a hüvely, a szövetek vérellátása és tónusa javulhat, fokozódhat a kollagén termelődése és megszűnhetnek a vizelettartási problémák is. Ezen kedvező hatások mellett az intimlézeres beavatkozás növelheti a felek elégedettségét is a párkapcsolatban.

Biztonságosabb, mint a műtét

Az intimlézeres kezelést nőgyógyász vagy urológus szakorvos végzi, egy kötelező, előzetes szakorvosi vizsgálatot követően.

Az intimműtéttel szemben ennél a beavatkozásánál nincs szükség sem altatásra, sem metszésre vagy vágásra a kezelés során, így biztonságosabb megoldás a problémák kezelésében. Az intimlézeres módszer nagyon rövid idő alatt elvégezhető, nem jár vérzéssel és maximálisan fájdalommentes.

Egyéb pozitívuma, hogy a kezelés teljes mértékben hormonmentes, nincs szükség kiegészítő hormonterápiára ahhoz, hogy hatékony legyen. A tartós hatás elérése érdekében az intimlézeres kezelést meg kell ismételni, egy hónappal az első beavatkozást követően.

Hol érdemes elvégeztetned a kezelést?

Az intimlézeres beavatkozás itthon több klinikán is elérhető, melyek közül a legkedvezőbb árat a budapesti ORMOS Intézet biztosítja. A kezelés az intézetben jelenleg az alkalmanként 150 ezer forint helyett 100 ezer forintos áron érhető el.

Az kedvező ár mellett az ORMOS Intézet szinte egyedülálló módon vállal garanciát is a kezelések eredményességére, hiszen a tapasztalataik alapján a páciensek több mint 95%-a meg volt elégedve a kezelés után annak eredményével. A garancia esetükben azt jelenti, hogy amennyiben a páciens mégis elégedetlen lenne az elvégzett két beavatkozás után, térítésmentesen jogosult lesz egy harmadik intimlézeres kezelésre is.

Az intim területeinket érintő beavatkozások esetén az egyik legfontosabb szempont a diszkréció, melyre az intézet is nagy hangsúlyt fektet. Ezért tartanak fenn egy külön email címet és egy telefonszámot, melyen az intimlézeres kezelésre jelentkező páciensek kereshetik Tölliné Zubik Tünde intézetvezető főnővért, aki az egyetlen kontaktszemélyük lesz, egészen a kezelés végéig.

Egy kezeléssel megoldható három probléma

Az intimlézeres kezelést követően csaknem teljes gyógyulásról tudnak beszámolni az enyhe és közepes inkontinenciával küzdő páciensek, és a súlyos vizelettartási problémában szenvedők is jelentős javulás szoktak érzékelni. A lézeres kezelés ezzel együtt segít a hüvelyszárazság és hüvely tágasságának problémáján is, szűkebbé és nedvesebbé téve a hüvelyfalat, mely újra visszanyeri rugalmasságát.

Bővebb felvilágosításért, időpont-egyeztetésért kérjük,
keresse bizalommal Tölliné Zubik Tünde főnővért.

E-mail: [email protected]
Telefon: +36 20 32 00 560