5 testi jel, hogy túl sok a stressz az életedben

Berényi Nóri
Írta: , Frissítve:
5 testi jel, hogy túl sok a stressz az életedben

Biztos te is gyakran kapsz olyan jó tanácsokat, hogy ne stresszelj, viszont, mikor szembesülsz egy nehéz élethelyzettel, akkor nagyon nehéz megállni, hogy ne feszülj rá a dolgokra. Pedig az egészséged érdekében tudatosan ellen kell állnod ennek az érzésnek, különben akár az egészséged is rámehet.

Alvászavar Kép forrása: ufunk.net

Bizony még álmodban sem hagy békén a stressz, ha nem számolsz le vele végleg. Ennek viszont súlyos következményei lehetnek.

Nem tudsz majd teljesíteni a munkahelyeden, vagy akár a magánéletedben, folyton fáradékony leszel, ennek következtében megjelenik az életedben a migrén, mint állandó szereplő, amitől a hangulatod még rosszabb lesz.

Hidd el, nem az altató a megoldás, ezért ezt nyugodtan hanyagolhatod, viszont egy nyugtató tea tökéletes lezárása lehet egy pörgős napodnak.

Bőrbetegségek Kép forrása: healthyceleb.com

A bőrbetegségek leggyakoribb kiváltó oka belgyógyászati problémákra vezethető vissza, ritka az olyan eset, amikor külsőleg kereshető az ok. A stressz pedig az egyik leggyakoribb kiváltója a bőrproblémáknak.

Felfedezhetsz bőrviszketést, hámlást, kiütéseket, bőrkeményedést, melyek nagyon meg tudják keseríteni a mindennapjaidat. Hiába keresed fel a világ legjobb bőrgyógyászát, mert csak tüneti kezelést tud majd neked nyújtani.

Amíg nem szünteted meg a probléma valódi forrását, addig soha nem lesz vége ennek az ördögi körnek.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!