Gyors megoldás energiahiányra: Mézes ampullákat teszteltünk

Írta: ,

Nyáron felpörögnek az események, és ez azt jelentheti, hogy hirtelen több energiára, jobb koncentrációs képességre lehet szükségünk. A szerkesztőségünkbe érkezett mézes ampullák természetes energiatöbbletet adnak, miközben az immunrendszeredet is turbózzák. Kollégáink kipróbálták őket, és most beszámolnak az eredményről. (X)

Vivinek a költözésben segített

„Igyekszem változatosan étkezni, de az utóbbi idők felfordulása eléggé megnehezítette ezt. Költözködtünk, és ha maga a lakásvásárlás procedúrája nem fárasztott volna le bennünket amúgy is, a felújítás megcsúszott, így akkor fejeződött be, amikor már az új otthonunkban laktunk. Ez azért így elég stresszes volt, ráadásul, mivel hetekig nem volt konyhám, kimaradtak azok a saláták, grillzöldségek, amiket egyébként szívesen készítek magamnak. A királyi ampulla a méhpempő mellett ginzenget is tartalmaz, így bíztam benne, hogy segít megőrizni az energiaszintemet, és le tudjuk menedzselni a konyha felújítását.

Az ampulla javítja az általános energiaszintet, erősíti az immunrendszert, serkenti az agyműködést, segít leküzdeni a stresszt, fáradtságot vagy álmatlanságot, javítja a memóriaképességet és fokozza a tanulási folyamatot.

Különösen kényelmes volt, hogy a kis ampullák fogyasztásra készek, nem kellett semmit kevergetnem, összeöntenem, csak reggelente betoltam a mézes oldatot, és meg is volt az energiapótlás. Biztos vagyok benne, hogy enélkül sokkal rosszabbul viseltem volna a reggeleket, amikor a félig szétvert lakásban ébredtem.”

Alexandrát a vizsgaidőszakon kísérte végig

„Volt még hátra néhány vizsgám, amikor a szerkesztőségbe megérkeztek a kipróbálásra szánt kis ampullák, ráadásul akkor már hetek óta nem tudtam kikeveredni egy megfázásból. Éppen aznap reggel beszéltem arról az anyukámmal, hogy valószínűleg a kimerültség is közrejátszik abban, hogy a szervezetem nem képes elboldogulni egy ilyen kis vírussal, anyukám pedig javasolta, hogy egyek több mézet.

Ezek után sorsszerűnek éreztem, hogy hozzám került a méhész ampulla, ami minden méhészeti terméket egyesít (méhpempő, méz, propolisz és virágpor van minden egyes kis koktélban). 

Erősíti az immunrendszert, védi a szervezetet a vírusoktól és fertőzésektől, segít a stressz és a fáradtság leküzdésében, jótékony hatással van az idegrendszerre, javítja a memóriát és segít a tanulási folyamatban. Már aznap szedni is kezdtem, és kitartóan használtam is a vizsgaidőszak végéig – nem volt nehéz, mert finom is volt, szóval még akkor is jól esett volna, ha nem tudom, hogy jót teszek vele magamnak. Azt nem tudom megmondani, hogy mennyiben múlt az ampullákon, de tény, hogy minden vizsgám sikerült, és végre a náthám is teljesen elmúlt, még az utolsó vizsgajegyem beíratása előtt.”

Katának az edzésben volt partnere

„Nemrég rendszeresen futni kezdtem, az első 10 km-re készülök, és minél jobban elmerülök az edzéstervekben, annál többet olvasok a különféle táplálékkiegészítők fontosságáról is. Megmondom őszintén, nekem ez a világ egyelőre kicsit ijesztőnek, mesterségesnek tűnik, de a királyi ampullában csupa olyasmi volt, amit én is ismerek: méz, méhpempő, ginzeng. Egyikről sem kérdéses, hogy jót tesz, és nincsenek káros, ismeretlen mellékhatásaik sem.

Én az edzésekre vittem magammal a kis ampullákat, és akár futás közben is becsavartam a napi adagomat. Mivel gyorsan energiát adnak, volt, hogy úgy éreztem, enélkül a plusz nélkül nem sikerült volna lenyomni az aznapi távot.”

Amennyiben szeretnéd te is kipróbálni a méhész és királyi ampullákat, az Apiland online üzletében megrendelheted!