Gátak és (fémes) csillogás – Hasznos tapasztalatok a fogszabályzóhoz

Raczky Júlia
Írta: ,
Gátak és (fémes) csillogás – Hasznos tapasztalatok a fogszabályzóhoz

Bizonyára senkinek sem kell bemutatnom mindenki rémálmát, a nappali fogszabályzót. Ha szerencsés voltál, akkor csak valakinek a keserű tapasztalatait vagy élménybeszámolóját hallgathattad róla a baráti társaságodból, azonban ha a szerencsétlenebbek közé tartoztál (mint például én is), akkor jól tudod, milyen dolgokkal jár valójában ennek a fémes mosolynak a viselete... Ha te is fogszabályzás előtt állsz, most hasznos információk jönnek, de ha egyszerűen azért kattintottál, mert kíváncsi lennél egy őszinte fogszabis visszaemlékezésre, azt is megkaphatod!

A tiltott kaják listája Kép forrása: girlswithbraces.co

Ha nem akarsz valakire úgy rámosolyogni, hogy az pontosan leolvashassa a fogadta tapadt darabkákból, mit ettél ebédre, akkor célszerű összeállítanod a társaságban is fogyasztható ételek listáját. 

Erre például biztosan nem kerülhet fel a gyros és az alma, plusz sok más olyan nyúlós-málós étel is, ami a kedvenceid között van!

 

A fénykép-mosoly Kép forrása: tumblr.com

Nagy dilemma: bevállalni a fogszabályzós fotót, úgy tenni, mintha egyáltalán nem zavarna a dolog, és óriásit vigyorogni a fényképezőgépnek, vagy inkább kifejleszteni valami köztes vigyort, lehetőleg úgy, hogy annak a fog ne legyen szereplője.

Nehéz választás, az biztos, én mindkettőt kipróbáltam, de arra jutottam, hogy egyik se jó valahogy, ezért aztán egy darabig egyáltalán nem mosolyogtam, ekkor viszont úgy néztem ki, mint valami szomorú tömeggyilkos egy boldog csapat kellős közepén.

A megoldás: nem szabad ezen agyalni (vagy fényképezkedni).

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba