Egy alkoholos csodaszer, ami 5 betegség ellen is hatásos

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
Egy alkoholos csodaszer, ami 5 betegség ellen is hatásos

Látod a bioboltok polcain a sötét üvegben, de fogalmad sincs, mire való? Utánajártunk, hogy milyen betegségeket gyógyít. Kiderült, hogy 200 évvel ezelőtt nagyon sokan rendszeresen szedték. Vagy a gyógyulás reményében, vagy azért, hogy elkerüljék a bajt. Annyira sokoldalú, hogy a hivatalos gyógyászatban be kellene vezetni!

A feltaláló és találmánya

Egy svéd orvos találmánya ez a varázsszer, amely nem más, mint egy tinktúra, vagyis növényi részek alkoholos kivonata.

A 18. század óta alkalmazzák a természetgyógyászatban. Rengeteg összetevője van, és kincset ér, annyira jót tesz az egészségnek. Minden bajra jó, és nincsenek mellékhatásai.

A svéd orvos, Dr. Claus Samst, aki ezt az oldatot megalkotta, 104 évig élt, de akkor sem betegségben, hanem lovas balesetben halt meg.

Tartalma

A benne levő több mint 40 gyógynövény hatóanyagai, valamint azok keverési aránya ideális kombinációt alkotnak. Ha az alkotórészeit külön-külön vennénk be, kevésbé felelnének meg eredeti rendeltetésüknek.

Legfőbb alkotórésze az angyalgyökér. A rossz emésztés minden tünetét elmulasztja. Serkenti a gyomor, az epe és a hasnyálmirigy nedveinek termelődését és kiválasztását, ezért javítja az étvágyat.

Az összes alkotórészét nehéz lenne felsorolni, néhányat azért megemlítünk. Van benne például keserű narancshéj, bazsalikomfű, kínai csillagánizs, benedekfű, fahéj, tárnicsgyökér, borsmentalevél, szurokfű, vidrafűlevél, közönséges párlófű virágos hajtása, orvosi angyalgyökér, bábakalácsgyökér, kamillavirágzat, édesgyökér, szegfűszeg.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv