Csodás gyógyulások kvantumszinkronizációval

Sütő Gyöngyi
Írta: ,

Frank J. Kinslow 2007-ben fejlesztette ki a kvantumszinkronizációt, ami mélyebb önismerethez segíthet hozzá minket. Az a lényege, hogy mindent a legalapvetőbb formájára, a tiszta tudatra vezet vissza. Tudatunk legapróbb változtatásával is képesek vagyunk gyógyító hatásokat megmozgatni magunkban. A Kvantumszinkronizáció (magyar fordítás: Édesvíz Kiadó, 2010) című könyv megjelenése óta a világ minden tájáról érkeznek a szerzőhöz visszajelzések, melyek csodálatos gyógyulásokról szólnak. 

Megváltozott a világ

Ha egyetlen szóval kellene jellemeznünk a mai ember életét, az az lenne, hogy zaklatott.

Az emberiség története során még soha nem voltunk ennyire megszállottjai az állandó cselekvési kényszernek. Szó szerint az őrületbe hajszoljuk magunkat.

Hatvan-hetven év nem elég rá, hogy idegrendszerünk, csontozatunk és agyunk alkalmazkodjon ahhoz a sok tennivalóhoz és stresszhez, amit a modern élet ró ránk.


Hormonjaink irányítanak minket? Tények a női agyról


Testünk és elménk nincs felkészülve a XXI. századi élet támadására, mert békésebb, szemlélődőbb életre vagyunk megalkotva.

Elvesztegetett idő?

Gyakran érezzük úgy, hogy ha nem csinálunk semmit, elvesztegetjük az időt. Pedig ez nem mennyiségi, hanem minőségi kérdés.

A befelé fordulás megfiatalítja a testet és az elmét, hatására harmóniába kerülünk a külvilággal.

Ha időt szakítunk az álmodozásra vagy a meditálásra, az „elvesztegetett” idő bőven megtérül, hiszen energiánk és kreativitásunk megújul tőle.

A mindennapos tevékenységektől nem tudunk elmenekülni, és ha elvonulunk a világtól meditálni, annak meglesznek ugyan a jótékony hatásai, de szem elől tévesztünk egy átfogóbb igazságot.

Tévesen ugyanis azt állapítjuk meg, hogy az ember nem lehet egyszerre békésen nyugodt és tevékeny.

A valóság ezzel szemben az, hogy képesek vagyunk a külvilág felé tevékenynek mutatkozni, miközben belül nyugodtak vagyunk.