5+1 baktériumölő növény, amivel megszabadulhatsz a legtöbb betegségtől

Scheftsik Tamás
Írta: ,
5+1 baktériumölő növény, amivel megszabadulhatsz a legtöbb betegségtől

Kép forrása: adolescents.cat

Az egyre erősebb baktériumok ellen egyre erősebb antibiotikumokkal küzdünk, pedig ez egy ördögi kör, hiszen éppen attól válnak ellenállóvá ezek az apró lények, mivel lépten-nyomon ilyen agresszív anyaggal kezelik őket. Orvos tanácsát persze ki kell kérni, ám tény, hogy a következő növények segítségével természetes módon legyőzhetőek akár az ellenálló baktériumok is.

Orbáncfű

Nagyon erőteljes antibiotikus hatású növény. Sikerrel veszi fel a harcot a kórházakban fellelhető, az idők folyamán a gyógyszereknek ellenálló baktériumokkal is.

Emellett remek segítség a sebgyógyulásban, égésben, valamint az idegfájdalmak és a depresszió kezelésében is. Sőt, akkor is hathatós segítséget várhatunk tőle, ha gyomorpanaszaink vannak, vagy magas vérnyomással küzdünk.

Retek

Mustárolaj- glikozidokat tartalmaz, ennek köszönhetően antibakteriális hatású. Semmi egyéb dolgunk nincs vele, mint elfogyasztani, és várni.

Az anyagai a tüdőn és a vesén keresztül fejtik ki a hatásukat, így sikerrel alkalmazhatjuk hörgő- és hólyagfertőzéseknél. Nem utolsó sorban a C- vitamin tartalma is igen magas, ezért, ha tehetjük, fogyasszunk belőle bőven.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!