Az ünnepek alatt is figyeljünk a szájápolásra

bien.hu
Írta: ,
Az ünnepek alatt is figyeljünk a szájápolásra

A karácsony közeledtével alig várjuk, hogy együtt legyen a család. A sokféle főétel, a finom sütemények, mézeskalácsok, forralt borok és további ínyencségek mellett fontos figyelnünk a szájápolásra is. 

A CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe egy új korszakot nyit a szájápolásban köszönhetően a szónikus technológiának és a CUREN® szálaknak. Itt az ideje kipróbálni!

A szájhigiénia többet jelent annál, hogy nincs szuvas fogunk. Valójában egészséges mosolyt jelent: ínygyulladás, szájnyálkahártya irritáció, szabad fognyaki részek és fogágygyulladás nélkül, egy életen keresztül. 

Szónikus fogkefe 

Egy elektromos fogkefét akkor nevezhetünk szónikusnak, ha a kefefej legalább 30.000 seprő mozdulatot végez percenként.

A jól kiválasztott manuális fogkefék, a helyes fogmosási technikával éppen olyan jól tisztítanak, mint az elektromos fogkefék.

Azoknak azonban, akik szívesebben használnak elektromos fogkefét, a CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe ideális választás.

Nem számít, ha kusza, torlódott a fogazata, nehezen tisztítható hídja, fogszabályozója vagy implantátuma van – mostantól a Hydrosonic fogkefével minden terület hatékonyan és gyengéden tisztítható.

A Hydrosonic fogkefe azoknak is nagy segítség, akiknek finommotoros-mozgás problémái vannak.

A CURAPROX Hydrosonic fogkefe legnagyobb erőssége a gyengédsége 

A tudományos világ egyetért abban, hogy az érzékeny ínyszéli terület csak gyengéden tisztítható meg a káros baktériumoktól.

A közepesen kemény vagy a kemény sörték, illetve az elektromos fogkefék forgó feje veszélyt jelenthetnek erre az érzékeny területre és ez olyan sérülésekhez vezethet, ami a fogíny visszahúzódását vonja maga után a fognyakról. Ehhez képest a CURAPROX Hydrosonic igazi kényeztetés az íny, az ínyszél és a fogak számára.

Súrolás helyett simogatás 

Nagyon gyakran a fogmosás nem más, mint a fogkefe előre hátra dörzsölése a fogakon és az ínyen, sokszor túl nagy nyomással, és ez végül sérülést okozhat.

A szónikus technológiával kombinálva az ultrafinom és puha CUREN® szálak nem csak az ínyt és a fogakat tisztítják gyengéden, de a kritikus és nehezen elérhető területeket is.

Ezek a rendkívül vékony és puha CUREN® szálak nem szívják magukba a nedvességet, így fogmosáskor megőrzik tartásukat és rugalmasságukat. Mindezeknek köszönhetően a CUREN® szálak könnyedén elérik és megtisztítják a nehezen elérhető területeket is, mint például az ínyszél, parodontális tasakok, fogközök, rejtett zugok, valamint implantátumok, fogszabályozók és brackettek körüli területek.

Fogmosás közben nagyon fontos, hogy az ínyszéleket is megtisztítsuk, azonban ez sokszor elmarad, mivel a fogkeféket nehézkes a megfelelő szögben tartani. A Hydrosonic nyelén található mélyedések segítségével megfelelő szögben tartjuk a fogkefét a fogakra és az ínyszélekre is, ezáltal minden alkalommal tökéletesen megtisztítjuk azokat. 

A nagy teljesítményű motor akár 42.000 rezgést biztosít percenként, így 3 fogmosási mód közül lehet választani.

Intenzív: ideális a baktérium biofilm alapos eltávolításához. 
Gyengéd: gyengéden és biztonságosan megtisztítja az érzékenyebb fogakat és ínyt. 
Masszázs: az íny masszírozására.

Minden Hydrosonic készlet egy sensitive és egy power fejet tartalmaz, amelyek később önállóan is megvásárolhatók. 

CHS 200 sensitive – azoknak, akik most használnak először szónikus fogkefét. Rendkívül gyengéd és hatékony. 

CHS 300 power – már korábban is szónikus fogkefét használóknak. Tökéletes tisztítás a legnagyobb hatékonysággal.

A karácsonyi ajándéknak is tökéletes teljes szájápolási készlet:

  • CURAPROX Hydrosonic tartónyél + töltő 
  • 2 db különböző, cserélhető kefefej: 1 db CHS200 sensitive és 1 db CHS300 power 
  • Kiegészítő szájápolási eszközök: 3 db fogköztisztító kefe és egy különlegesen gyengéd fogkrém minta (15 ml) 

Élvezze a fogmosást és őrizze meg fogai és ínye egészségét az ünnepek alatt is! Gondoskodjon saját- és családja egészségéről a Curaprox-szal!

Magyarországi forgalmazó:
Sager Dental Kft.
[email protected]
+36 1 214 6559

További információért katt ide