5 YouTube sport vlogger, akiket érdemes követned!

Horváth Petra
Írta: ,

Köztudott tény, hogy az őszi fáradtság és levertség ellen az egyik legjobb orvosság a rendszeres testmozgás, mellyel megerősíthetjük immunrendszerünket is, és nem mellesleg könnyedén leadhatjuk a nyári bűnözések során felszökött plusz kilókat. Azonban, ebben a borongós, változékony időben nem egyszerű rávenni magunkat, hogy akár csak egyel is több lépést tegyünk meg a szükségesnél, nem hogy még elinduljunk az edzőterem felé, vagy felvegyük a futócipőnket. Szerencsére azonban vannak olyan sport influencer-ek a közösségi médiában, akik optimizmusukkal és hihetetlen energikusságukkal képesek minket mozgásra ösztönözni. Most összegyűjtöttem azokat a Youtube sportolókat, akiket mindenképpen érdemes követned, hiszen rengeteg tapasztalattal lehetsz általuk gazdagabb, mindamellett, hogy a csatornájuk tele van jobbnál-jobb edzéstervekkel!

Whitney Simmons – a szőke humorbomba

Whitney amellett, hogy szinte heti rendszerességgel tesz fel új edzős videót, számtalan más, sporttal vagy egészséges életmóddal kapcsolatos anyagot is készít.

Megtalálhatóak a tárházában sportruházatot véleményező, receptes és étkezéssel kapcsolatos tanácsadós videók is!

Mindezek mellett pedig egy rendkívül humoros leányzóval ismerkedhetünk meg, aki tisztában van azzal, mennyire fárasztó egy-egy edzés sorozata, és hogy sokszor mennyire nincs kedvünk felkelni az ágyból se, nem hogy lenyomni egy etapot, mégis képes meghozni a kedvünket a mozgáshoz, azzal, hogy ennyire közvetlen és vicces!

Hanna Öberg – a barna démon

Egyszer az olvastam Hannaról, hogy ő az álom fenék megtestesítője, már ami a fitneszezőket illeti, ami ránézésre valljuk be, nem csoda. Viszont tesz is érte, nem is keveset!

Ő is heti rendszerességgel posztol videókat, viszont az ő tárházába már kissé specifikusabb edzéstervekkel találkozhatunk, hiszen rengeteg popsi, comb és hát erősítő anyagot tesz közzé.

Ezek mellett azonban szintén oszt meg tanácsokat, recepteket és vlogokat egy-egy napjáról. Szintén egy nagyon laza és vagány leányzó, aki képes mozgásra ösztönözni.