5 budapesti étterem, ahová el sem kell menned, hogy egy jót egyél (X)

Nagy Niki
Írta: ,

Szeretünk étterembe járni, persze. Más a hangulata annak, ha beülsz, kikéred az ételt, kihozzák eléd és kiszolgálnak – az egész olyan, mint egy miniünnep. Mégis, van, amikor a kutyának sincs kedve kimenni az utcára (főleg ebben a hidegben), és nagyon jólesik, ha házhoz jön a legfinomabb étel. Mert nem csak a sarki gyrososból tudsz rendelni – mutatunk 5 olyan szuper budapesti éttermet, ami házhoz is szállít!

Egy kis luxus kényeztetésre vágysz otthon, de nincs annyi pénzed, hogy több ezer forintért rendelj? A Wasabi elég elérhető áron kínálja a legfinomabb sushikat, és a japán konyha többi finomsága közül is válogathatsz.

A NetPincéren keresztül kiszállítási díj nélkül hozathatod az otthonodba (vagy a munkahelyedre) a guszta kis tekercseket, és úgy válogathatod össze a táladat, ahogy szeretnéd.

Arra azért figyelni kell, hogy a népszerűség miatt jó másfél órával előbb érdemes rendelni.

Ha voltál már valamelyik Trófeában, tudod, hogy ott nem játszanak a minőséggel – nem számít, hogy éppen az All you can eat lehetőséget választod, és órákig falatozol a finomságokból, vagy egyszerűen csak beülsz néhány ínycsiklandó fogásra.

A megszokott minőséget a kiszállításnál sem hagyják el, és gyakorlatilag az egész menüt elérheted online, így bőven van miből válogatni.

Szinte már a bőség zavarával kell megküzdened – ami mondjuk a Trófeánál annyira nem is szokatlan. :)