5 tévhit az intim szőrzetedről, amit ideje lenne elfelejteni

Kovács Andrea
Írta: ,
5 tévhit az intim szőrzetedről, amit ideje lenne elfelejteni

Napjainkban igazán kevés dolog maradt, amire az emberek még felkapják a fejüket, érdekes módon azonban az ősidők óta természetes jelenség, az intim szőrzet még mindig tabu témának számít. Emiatt persze van is vele kapcsolatban jónéhány tévhit, amiket szerintünk éppen ideje eloszlatni.

„Az intim szőrzet lelohasztja a férfiak szexuális vágyát” Kép forrása: shopstyle.com

Lehet, hogy lesznek, akiket most nagyon meglepünk, de nagyon komolyan gondoljuk, amit mondunk: akárcsak a nők, a férfiak sem egyformák, és nem feltétlenül találják ugyanazt a dolgot vonzónak.

Miért is találnák? Vannak, akiket a szőrtelen testrészek, másokat a különféle fazonok, megint másokat a teljesen természetes megjelenés hoz lázba, és ezek egyikével sincs semmiféle gond. Preferenciája mindenkinek lehet, a bajok ott kezdődnek, ha valakinek a vágyát kizárólag a szőrszálak jelenléte vagy hiánya képes lelohasztani.

És mielőtt félreértés lenne: a hiba ekkor sem a te készülékedben van! A szexuális vonzalom bonyolult, összetett és persze csodálatos dolog. Ha valaki tényleg csak ezt a néhány centis területet látja benned, és ez alapján dönti el, hogy szexuálisan vonzónak tart-e, vagy sem, akkor jobb is, ha gyorsan kiadod az illető útját.

Aki ilyen egocentrikus és szűk látókörű, az valószínűleg egyébként sem tudna sokat adni neked a szexuális örömök terén.

„Az intim szőr bármekkora hosszúságúra nőhet” Kép forrása: zankyou.com

Tényleg nehezünkre esik elhinni, hogy vannak, akik komolyan ezt gondolják, de úgy tűnik, az idétlen amerikai vígjátékok visszatérő poénját az intim szőrzettel meg a bozótvágókkal tényleg vannak, akik komolyan veszik, és azt gondolják, az intim területek szőrszálai, akárcsak a haj, soha nem állnak meg a növekedésben.

Az igazság az, hogy egy bizonyos hossz elérése után az intim szőrszálak általában nem nőnek tovább, bár ez egyénenként eltérő lehet – az átlag valahol 1 és 5 cm között mozog.

Szintén kevéssé ismert tény, hogy a menopauza után sok nő tapasztalja, hogy az intim szőrzet ritkább lesz, esetleg teljesen szőrtelenné válik, vagy a szőrszálak vékonyabbak, finomabbak, kevésbé durvák lesznek.

Ennek hormonális okai vannak, és teljesen természetes jelenségről van szó, nem kell kellemetlenül érezned magadat miatta. Ha pedig a szőrtelenítés híve vagy, ez akár még jó hír is lehet!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!