A szexuális együttlétek ideális száma egy héten - a szakértők szerint

Kovács Andrea
Írta: ,
A szexuális együttlétek ideális száma egy héten - a szakértők szerint

Kép forrása: designscene.com

Elöljáróban csak annyit, hogy nyilvánvalóan nincsenek elvárt számok, már, ami a szexet illeti, hiszen ez mindenkinél egyéni. Mi a következőkben csupán azt szeretnénk elmondani, hogy mire jutottak a szakértők e téren. A lényeg úgyis az, hogy mindenki a saját és persze a párja igényeit tartsa szem előtt, a következőkben felsorolandó eredményeket pedig használjátok viszonyítási alapként. Na, akkor szeretnétek megtudni, mennyit kellene szexelnetek egy héten?

Mi szól még a rendszeres szex mellett? Kép forrása: cameratricks.mnet

Persze az élvezeti értékei mellett. Nos, a rendszeres szexnek, mint tudjuk és a fentiekből is kiderült számos pozitív hatása van.

Azonban fontos megemlíteni, hogy többek között a mellrák kialakulásának kockázatát is csökkenti, emellett erősíti a szíved, végső soron pedig az alakod megőrzésében is szerepet játszik.

Egy-egy hancúr alkalmával ugyanis 3-500 kalóriát is simán elégedhetsz.

Friss kapcsolat vs. több éves kapcsolat Kép forrása: popsugar.com

Kutatások eredményei egyértelműen bebizonyították, hogy a kapcsolat első évében a párok nagy része hetente többször is szexel. Ez azért nem annyira meglepő ugye?

A második évtől azonban csupán a párok háromnegyede tartja meg e jó szokását, a többiek pedig mindössze már csak egyszer bújnak össze.

A kutatás azt is bebizonyította, hogy a negyedik évre csupán a párok 80 százaléka, míg a hetedik év végére már csupán minden második pár van együtt heti szinten.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!