7 dolog, amit még nem tudtál az intim testrészeddel kapcsolatban

Rádi Judit
Írta: ,

Lehet, hogy még nem gondolkodtál rajta, de az is, hogy csak zavarban lettél volna, ha meg kell kérdezned. Így vagy úgy, de biztosan van pár fontos dolog, amit még nem tudsz a legintimebb testrészedről. De most lerántjuk a leplet!

Öntisztuló Kép forrása: locari.jp

Bizony, a vaginád megtisztítja saját magát! Hiszen tele van olyan mirigyekkel, amelyek a megfelelő folyadékokat termelnek, melyek tisztán tartják és óvják a hüvelyedet. Sőt, a legtöbb hüvelyi fertőzést általában a nők saját maguknak okozzák azzal, hogy azt hiszik jót tesznek, ha szappannal meg vízzel jó alaposan megmossák magukat. A tusfürdők, illetve más tisztálkodószerek (főleg azok, amelyekben semmi természetes anyag nincs) amellett, hogy irritálhatják a hüvelyt elpusztítják a mikroorganikus flóráját is.

Hiszen ha ezeket a természetesen jelenlevő jótékony baktériumokat kipucolja  az ember, azt idézi elő, hogy a rossz baktériumok és gombák elszaporodhatnak, viszketést és kellemetlen szagokat okozva ezzel. Szóval érdemes megtanulni a leckét: egy kevés intim mosakodó rendben van, de ennyi elég, a tested tudja mi a dolga.

A hüvely átlagos hossza 7-10 centiméter. Ez elég picinek tűnik, nem igaz? Valószínű, ha a partnered ezt tudná, számára is ijesztő lenne.

Ám aggodalomra semmi ok!

A természet ezt is megoldja, ugyanis a izgalom hatására akár a kétszeresére is tágulhat a hüvely. Ám ha ennek ellenére is fájdalmas a szex, akkor vegyetek vissza a tempóból és használjatok síkosítót, valamint szánjatok elegendő időt az előjátékra.

Mert minél jobban ellazulsz, annál kevésbé lesz fájdalmas a behatolás.