Bebizonyították: kevésbé kívánod az együttlétet, ha keveset csinálod

Nagy Niki
Írta: ,
Bebizonyították: kevésbé kívánod az együttlétet, ha keveset csinálod

Rossz hír a szexmentes időszakot élő lányok számára: kutatások kimutatták, hogy minél kevesebb intim együttlétben van részed, annál kevésbé kívánod később!

Vagyaim.hu
A száraz időszak hátrányai Kép forrása: witanddelight.tumblr.com

Amikor az ember lánya egy ideig nem jut egészséges mennyiségű szexhez, először elkezdi nagyon-nagyon kívánni. Ismerős az az érzés, amikor szakítás után a falat kaparod, mert hozzá vagy szokva, hogy akkor bújsz ágyba a barátoddal, amikor csak akarsz, most meg előreláthatólag hónapokig semmi akció nem lesz?

Na igen, ez egy idő után elmúlik, és egyre kevésbé érzed majd sürgetőnek azt, hogy lefeküdj valakivel – aztán meg teljesen el is felejted, milyen jó is az valójában.

Van az a szint, amikor már a Magic Mike szépfiúi mellett is unott fejjel mennél el – ennek pedig valójában egyszerű biológiai okai vannak.

Ez a száraz időszak akkor is bekövetkezhet, ha éppen kapcsolatban élsz, nem kell szinglinek lenned ahhoz, hogy kis kihagyások legyenek a szexuális életedben. Van úgy, hogy a másik nagyon elfoglalt, stresszesebb, esetleg történt vele olyan dolog, ami miatt egy ideig nem kívánja a szexet (nem kell összekeverni azzal, hogy téged nem kíván – egyszerűen a szex az utolsó dolog a fejében).

Ilyenkor a legtöbb, amit tehetsz, hogy kivársz, aztán ha már kicsit nyitottabbak vagytok arra, hogy megint ágyba bújjatok egymással, kipróbáltok valami újat, legyen az egy furcsa póz, egy-egy segédeszköz, vagy új helyszín – ettől rögtön izgalmasabb lesz az együttlét, és újra ráérezhettek egymás ritmusára.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?