Intimplasztika nőknek és férfiaknak - 8 beavatkozás, mikor a nemi szervet kívánatosabbra műtik

Szőke Angéla
Írta: ,

Ha plasztikai korrekcióról van szó, természetesen a nemi szervek sem maradhatnak ki, elvégre sokan elégedetlenek azzal, ahogy intim testrészeik kinéznek vagy működnek. Azt gondolnánk, hogy elsősorban a férfiakról van szó, hiszen ők szeretnének nagyobb mérettel rendelkezni, pedig mindössze 45 százalékuk vágyik erre. Viszont a nők 75 százaléka elégedetlen a vaginájával, ami egészen megdöbbentő adat.

A högyek leggyakoribb panasza az, hogy kisajkaik aszimmetrikusak, túl nagyok, illetve hogy csiklójuk körül túl sok a bőr. De nemcsak hiúsági okai vannak ezeknek a problémáknak, hiszen van, hogy orvosilag indokolt – vagy a szex élvezete szempontjából – szükséges a beavatkozás. Ilyen például, mikor szülés után túl „laza” marad a hüvely és esetleg inkontinencia is előfordul, vagy ha a szex fájdalmas, illetve egyéb születési rendellenességek esetében. Íme a négy leggyakoribb vaginával kapcsolatos műtét.

Kisajak plasztika

Nagyon sok nőt zavar, hogy túl nagy és kilógó a kisajka. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, ugyanis a bőr kiszáradhat ott, illetve ki is dörzsölheti a páciens. Ezzel az egyszerű, ambuláns műtéttel szépen méretre formázhatóak a lógó kisajkak.

Szűzhártya-visszaállítás

Ez főleg azokban az országokban népszerű beavatkozás, ahol kulturális vagy vallási okokból elengedhetetlen, hogy a nő szűz legyen házasságkötés előtt. 

Csuklya korrekció

Ez a műtét a csiklót körülvevő bőrfelesleg megigazítását jelenti, mely néhány nőnél annyira elfedi a klitoriszt, hogy gátolhatja a szexuális örömérzetben is. 

Hüvelyszűkítés

A leggyakrabban szülés után végzik el ezt a kezelést, de van, aki laza hüvellyel születik. A kezelés lézerrel is végezhető, következtében a hüvely újra feszes lesz, illetve a húgyhólyag és a méh is visszakapják alátámasztásukat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!